İkiside Dünya Çapında duyulmus oyunlar Tabi ki, Ama crysis 2 türk yapımı olduqundan Saqolsun Cevat Yerli Oyunu Türkçe Destek dde saqladı Bu 1. adım önde crysis 2 ama tabiki Kendi adıma konuuyorum black ops zombie modu gece çok sarıo :D
Mpde ölede Zombi Baska ßæ :D
Cevap Sizin,Seçimde !
Crysis 2 Mi Call of duty Black ops mu?
- 1
- 2
sen crysis e küfürmü ediyorsun grafik oynanılabilirlik türkçe her yönüyle daha iyi
Crysis 2 tabi ki.Ama Türk yapımı olduğu söylenemez.Sadece şirketin başındaki Türk bir de geliştiricilerden bir kaçı ama geliştirenlere bakarsanız neredeyse hepsi Amerikalı.Şirketin 550 çalışanı var ve bir kaçı Türk yani :)
İkiside gerçekten çok güzel .Özellikle ben crysis2 de canavarlar çıkmadan sürekli askerlerle yapılan mücadelede daha çok zevk alıyodum :D Uzaylılar dahil olunca yine güzel ama benim için zevki biraz kaçtı.COD ise muhteşem bir zevk,savaşın içinde gibisiniz :D
crysis 2 oyununu bilgisayara kuramadım hep okuma hatası alıyorum
22 Türk olduğunu sanmıyorum çünkü Crysis 2'nin başında adı geçenlerden bir kaçı Türk ismi.22 kişiyle bu oyun yapılmaz zaten.Hacı, "Geriye kalanı Türk değil." arkadaşın kastettiği bu.
Tabii ki Crysis 2. Black Ops'la karşılaştırırsak ama. Ama BF3 ve MW3 tam bir efsane olacak. İkisi de muhteşem olacak. Crysis 2 felan unutulacak. Yazın bir kenara.
bak arkadaşım ben olsam crysis 2 yi secerdim ama sen crysisin bide ozellikerine bak pc en kaldıyormu ?
cod7 güzel sekilde oynarsın ama crysis 2 kasabilir bu biraz pcne de bağlı.
Crysis 2 deki zevki call of dutynin hiç bir sürümü veremez.
- 1
- 2