oyunu bitirdim, gayet güzel olmuş. crysis'te ve crysis warhead da kasan ekran kartlarının crysis 2 de daha performanslı çalışmaları dikkatimi çekti. ekran kartım AMD 4730 GDDR5 128bit 512mb. 1440x900 çözünürlükte çok çok rahat oynayabildim. bir arkadaş bütün ayarlar en yüksekte oynuyorum demiş ama ben kartı zorlayacak 2 ayar dışında başka ayar bulamadım oyunda. birisi ekran çözünürlüğü, diğeride gelişmiş seçeneğiydi sanırım. diğer ayarlar çokta teferruatlı değil en azından crysisin diğer oyunlarına göre ayrıntı yok bu oyunda.
diğer konu, biraz kısa olmuş sanki, 8-10 saatte bitti oyun. keşke newyork şehri dışında bir senaryo daha olsaydı, hatta o bölümde eski versiyonlar gibi orman sahil gibi bölgelerde geçseydi.
eleştiri yapacağım bir yönü var oyunun. oyunu yapanlar türk, bunu biliyoruz. oyunu çıkaran firma ne kadar EA da olsa, Cevat Yerli'nin oyunda o kadar çok amerikan bayrağına izin vermemesi gerekirdi. çok abartılı buldum. bayrak boyalı otobüsler, metrolar, binalar ve neredeyse her sokakta amerikan bayrağı. bu şekilde olmamalıydı. iyiki orjinal almamışım çok pişman olurdum.