Beyler Crysis 2'yi oynadığımın kanıtı... Arkadaşlar BU konuyu açtığımda dalga geçmişler.Benim kimseye yalan borcum yok.
http://www.youtube.com/watch?v=iuLzvSrCZuM
http://www.youtube.com/watch?v=cfc1kjwZabA
Beyler Crysis 2'yi oynadığımın kanıtı... Arkadaşlar BU konuyu açtığımda dalga geçmişler.Benim kimseye yalan borcum yok.
Oyunun demosu çıktı.Oynarsın tabi.
Senin oynadığın nete sızdırılan 9.5gb lık beta versiyon dün itibariyle test için multinin demosu çıktı bendede var beta sürümü ama açılmıyor o ayrı bi sorun ayrıca sendekinin beta sürüm olduğu çok belli inkar edemezsin ;) takılmalar fln var anlaşılıyor
Kardeşim bilmiyorum nasıl bir beta sürümüdür... Oyunun bütün görevlerini oynadım ve bitirdim.Ben hayatımda hiçbir oyunda 8-9 saat süren bir demo ya da beta sürümü görmedim...Kardeşim senin bu konuşmandan aldığıma göre hiç bir şeyden anlamıyorsun. Demo değil evet ama bu beta. Beta nedir bilmiyosun bu belli. Beta dedğin şeyde oyunun tamamı vardır. Bununlar beraber birçok bug bir çok grafik sorunu vardır bunu bilsen iyi edersin.
oyun video izlerken bile korkutup heycanlandırıyor.
Beta sürümde sağ üst köşede bir sürü yazılar var. FPS yi falan gösteriyor.. Bunda yok.
Ayrıca oyunu kurmadan çalıştırdıysan kesinlikle Betadır.
9.25 GB ve bütün bölümler var betasındada...
Erşah@ beyninde problem mi var betayı bizde oynadık sildim sonradan buglardan dolayı betanın videosunu çekip millete hava atma
RECEP BALTAS YIYORSA BU KONUYUDA KAPATSANA LAN HA BEN KAC HAFTA ONCE YENI KONU ACIP YAZDIGIMDA CRYSISIN BETA SURUMUNU INDRIDIM GERCEKTN SUPER GRAFIKLER DIYE YAZMISTIM ISTE SEN BUKADAR ADALETSISSIN O YUZDEN CHIP FORUMU BIRAKIYORUM BU RECEP GIBI ADALETSIZ SEREFSIZLER OLDUKTAN SONRA BIRDAH A DA GIRMEM BURAYA ALTA YORUM ATACAKLAR SIZDE ATIN RECEP ABINIZE YALAKALIGA DEVAM EDIN TMM MI HELAL SIZE
RECEP BALTAS YIYORSA BU KONUYUDA KAPATSANA LAN HA BEN KAC HAFTA ONCE YENI KONU ACIP YAZDIGIMDA CRYSISIN BETA SURUMUNU INDRIDIM GERCEKTN SUPER GRAFIKLER DIYE YAZMISTIM ISTE SEN BUKADAR ADALETSISSIN O YUZDEN CHIP FORUMU BIRAKIYORUM BU RECEP GIBI ADALETSIZ SEREFSIZLER OLDUKTAN SONRA BIRDAH A DA GIRMEM BURAYA ALTA YORUM ATACAKLAR SIZDE ATIN RECEP ABINIZE YALAKALIGA DEVAM EDIN TMM MI HELALdoğru...