Crysis 2 Türkçe Olacakmı?

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
heatblast
03-05-2010, 19:15   |  #26  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,260 mesaj
Alıntı: beckahma  
Korsanı 20 orjinali 20 olsa bile adı orjinal olduğu zaman gözümüzde öyle büyüyor ki...
Dediğim gibi Crysis 2  20-25 tl ye satılsa bile Türkiye'de büyük bi patlama olmaz.
fazla bir fark olmaz internetten indirmek varken gidip 20 tl niye oyuna veriyim der indirir
orjinal oyun alınması için piyasada korsan oyun olmaması lağzım

YasarS
04-05-2010, 01:07   |  #27  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,238 mesaj

Herkes geçmişte hatalar yapar.Bazıları korsan yazılımla bazıları başka şeylerle.Ama kimsenin geçmişini sorgulamaya kimsenin hakkı yok.Sonuç olarak asıl olan geçmişteki yapılan hatalardan utanıp ve uslanıp gelecekte bunu devam ettirmemektir.Burda Recep Baltaş'ı sıkı markaja alan arkadaşlara mesajım''İnsanlar Hata yapma ve günah işleme özelliğinde yaratılmıştır.Burda algılanması gereken hata ve günahta ısrar etmemektir.Korsan yazılım kullanmakla çarşıdan geçerken bir manavın önünden elma çalmak aynı şeydir.Sonuçta ikiside hırsızlık ve kul hakkıdır.Benim görüş ve kanaatim budur''Başkalırını yargılamak yerine kendimizi yargılayıp hatadan dönmek en mantıklısıdır.Bende korsan yazılım kullandım ama şimdi onun hesabını nasıl vereceğim diye firmalarla tek tek görüşüp hatamı telafi ediyorum.Daha dün microsoft danışma merkeziylede irtibat kurdum.Geçmişte korsan oynadığım oyunların şimdi orjinallerini alarak telafi etmeye çalışıyorum.Sırf lisanslı olsun diye hazır pc sevmeyen biri olarak lisanslı hazır pc aldım.<

sendotilyon
04-05-2010, 14:34   |  #28  
sendotilyon avatarı
Yıllanmış Üye
475 mesaj
Alıntı: YasarS  
Herkes geçmişte hatalar yapar.Bazıları korsan yazılımla bazıları başka şeylerle.Ama kimsenin geçmişini sorgulamaya kimsenin hakkı yok.Sonuç olarak asıl olan geçmişteki yapılan hatalardan utanıp ve uslanıp gelecekte bunu devam ettirmemektir.Burda Recep Baltaş'ı sıkı markaja alan arkadaşlara mesajım''İnsanlar Hata yapma ve günah işleme özelliğinde yaratılmıştır.Burda algılanması gereken hata ve günahta ısrar etmemektir.Korsan yazılım kullanmakla çarşıdan geçerken bir manavın önünden elma çalmak aynı şeydir.Sonuçta ikiside hırsızlık ve kul hakkıdır.Benim görüş ve kanaatim budur''Başkalırını yargılamak yerine kendimizi yargılayıp hatadan dönmek en mantıklısıdır.Bende korsan yazılım kullandım ama şimdi onun hesabını nasıl vereceğim diye firmalarla tek tek görüşüp hatamı telafi ediyorum.Daha dün microsoft danışma merkeziylede irtibat kurdum.Geçmişte korsan oynadığım oyunların şimdi orjinallerini alarak telafi etmeye çalışıyorum.Sırf lisanslı olsun diye hazır pc sevmeyen biri olarak lisanslı hazır pc aldım.<

kimsenin geçmişi sorgulamaya hakkı yoksa kimseninde şimdiki zamanı sorgulamaya hakkı yoktur bir soru sordum ama cevap vermedi niye bilmiyorum yoksa peşinemi düşerler yoksa kötü örnek mi olur bilemiyorum ama bişi biliyorum burda korsan kulananlara ahkam kesiyor yok hakkınız yok diye bizde biliyoruz korsana kimsenin hakkı yoktur ama sırf insanları bundan suçlamak ne kadar korsan bir davranıştır. sorumu cevapbını bekliyorum ??? cevappppppppppp

Son Düzenleme: sendotilyon ~ 04 Mayıs 2010 14:38
kerrjo
04-05-2010, 22:44   |  #29  
Üye
68 mesaj

Konu başlığı; Crysis 2 Türkçe Olacak mı?

Konunun içeriği; korsan yazılım kullanımına getirilmek istenen bakış açısı.

Orjinal vs. korsan vicdan ile mantık gibidir. Vicdanlı davranırsın başta ama mantığın aklını çeler ki korsana yönelirsin. Ki korsan yazılım kullanımını iyiymiş gibi göstermeye yönelik tartışmalar çok gereksiz.

Müzik, film, oyun vs. hepsi kişinin kendisine verdiği ödüllerdir. Bu ödülü kolay yoldan edindiğinizde hiçbir zaman tatmin olamazsınız. Bu tatminsizlik te hayat boyunca seçimlerinize yansır.

Kullanın veya kullanmayın kişinin kendisine kalmış ama hiç kimsenin orjinal yazılım kullanımını teşvik ediyor diye arkadaşımıza bu tür ithamları kullanmaya hakkı yoktur.

asiruh
11-05-2010, 21:05   |  #30  
Taze Üye
1 mesaj

Bir Kere Bu Korsan Olayi Bir Cok Oyun Icin Gecerli, PES Serisi Icin Misal Neden Turkcell Super Lig Yok , Stadlar Yok Gibilerinden Her Sene Bir Muhabbet Donuyor. Orjinal Oyunu Satin Alanda Almayanda Veryansin Ediyor.

Bence Bir Oyunu Elestirebilmek Icin Oncelikle Oyunu Ureten Insanlarin Emeginin Karsiligini Vermen Lazim, Mesele Bence Korsan, Orjinal Meselesi Degil. Korsan Aliyorsan Veya "Download" Ediyorsan Oyun Hakkinda Hic Bir Soz Soylemeye Hakkin Yok, Sana Sunulan Iyi, Kotu, Berbat Bir Oyun Olsa Bile.

Sen Hic Mi Korsan Kullanmadin Diyenler; Crysis'i Ancak Yaz Aylarinda PCde Denemisimdir [KORSAN] Sadece Oyundan Bir Izlenim Almak Adina Demo Niyetine, Konsolum Yoktu O Zamanlar PCmde Oyunu Oynamak Icin Donanimsal Olarak Yeterli Degildi Ve Orjinal Almak Nasip Olmadi. Aynis Sekilde PES 2010 Pcde Korsan Olarak Oynamisimdir Ama Daha Sonra Konsolda Orjinali Aldim. Kullandigim Isletim Sistemi Korsan Olabilir Kendime Gore Nedenlerim Var Bence Hakketmiyor Bu Yuzden Acik Kaynak Isletim Sistemi Kullaniyorum.

Sonuc Olarak, Bazi Markalari Belki Korsan Kullanabilirsin Elin Cavurundan Banane Diyerek Ama Bunu Bir Turk Yapmis Helal Olsun Turkce Oyun Yapmis Hakediyor Demiyorsun Korsana Kayiyorsun. Bunun Ekonomik Bir Tarafi Olabilir Bazen Oyunlar Fahis Fiyatlardan Satiliyor 90-100TL Gibi O Zaman Derim Haklisin Bi Yere Kadar Ama Sen 50 TL Orj Varken 20 TL Korsana Vermek? Bence Kolaya Kacip Ayrani Unutmaktir.

Saygilarla.

dextercan
11-05-2010, 21:30   |  #31  
Yıllanmış Üye
1,624 mesaj

90-100TL 'ye satılsa bile korsan kullanım haklı hale getirilemez.Ben 120TL'ye Empire Total War Special Editon almıştım.Paramı biriktirdim aldım.Dediğim gibi istediğiniz oyun kaç ay öncelerinden haber oluyor.O zamandan itibaren günde 1 TL ayırsanız oyunu alırsınız.Hatta bir sürü çok ucuzdan oyun satan siteler var.Yabancı siteler.Oradan bile alabilirsiniz.Güncel oyunları Steam'dan bile ucuza satıyorlar.Kredi kartı ile alabilirsiniz.

saklap
16-05-2010, 18:48   |  #32  
Yeni Üye
40 mesaj

orjinal oyun kunusunda benim söylemek istediklerim :

öncelikle yazılım yazmanın zorluğunu bilirim çünkü ben meslek lisesi end otomasyon öğrencisiyim yazılım yazıyoruz ve harbiden kolay iş değil.

fakat ben de öğrenciyim tutupte 100 tl lik oyunu sadece staj zamanlarımda  aldım(staj dönemimde oyuna verdiğim para 300 tl)
ama şunuda söylemek isterim crysis 2 ve f1 2010 için şimdiden paramı biriktirmeye başladım

fakat çalışmadığında mecbur 100 tl lik oyunu 5 tl ye almak zorundasın başka yolun yok.yani recep abinin dediğide doğru korsan alanların dediğide.