mw 2 sarsar ortamı crysis 2 o kdr etki yapmaz belki ilk oynadıgında yapar yani soyle diyim single olarak baya etki yapar ama multi olarak mw2 geçilmez diyom ben kendi düsüncem bu!!!
Crysis 2 vs Modern Warfare 2
- 1
- 2
ben hayatım boyunca full cod oynadım. ama sevmedim. neden seviliyor yahxwwu ?
fps yok kki düzgün.
forum katibiyim diye her konuda bulunmanmı lazım.
son olarakta forum katibi olunca ne oluyo. siteyi ele geçireceğinizimi düşünüyosunuz:d
ne alaka forum katibi olmakla!
mesaj sayına göre sistem rütbe atıyor.
boş konuşarak da rütbe kazanan var hakkıyla yardımcı olup rütbe kazanan var. ama şü katip olayı sinirimi bozuyor. Sen askerde albaya: hey albay bak bakam bi mi diyeceksin.
zamanında bende üyeydim forumu sevdiğimden mesaj sayım çok.
crysis 2'nin tanıtım videları ne zaman çıkar?
Bilemem ne zaman çıkar ama crytekin çıkardığı crysis ve crysis warhead a bakarak crysis 2 nin kötü olacağının saçma olduğunu düşünüyorum çünkü ilk 2 oyunun senaryosu kötüydü ama crysis 2 nin böyle olacağı ne şüphe ama modern warfare 2 de müthiş bir oyun gerek senaryo gerekse sistemi kasmamasıyla.
konu olarak iki oyunda birbirinden farklı yaratıklı vb oyunları sevmedigimden mw 2 diorum
bu arada call of duty modern warfare 2 bugün çıktı.
evet cod6 bu gün çıktı
Yani torrente düştü diyor kırılıp
katılıyom crysis'in verdiği zevki hiç bir oyun vermedi
Grafiklsel açıdan kesinlikle crysis daha üstün olacaktır..
ben o cryengine3 ü physx ile oynayacaktım birde. of of.
söylemeseydin ben warhead ı ikinci oyun sanacaktım :Pdevam oyunu olsa crysis 3 olurdu çünkü 3. oyun ;)
Orjinal alıp oynadım be. Ek paket değil devam oyunudur. crysis 2 de devam oyunu olacak.
Ek paket wow gibi oyunlarda olur yeni bölümler vs açar.
crysiste yeni bölüm açmıyor kaldığı yerden ilerliyor hep ;)
- 1
- 2