Hadi seçiminizi yapın beklenen bana göre en iyi fps oyunları ben crysis 2 yi seçiyorum.
Crysis 2 vs Modern Warfare 2
- 1
- 2
büyük ihtimalle genel mw2 der. ama ben crysis 2.
Oynamadan sırf trailer'leri seyrederek buna yanıt vermek biraz zor.
hayır. çok tartışıldı yinede açıklayım ;
CRYSIS WARHEAD ek pakettir. ASIL OYUN CRYSIS dir. ŞİMDİ İKİNCİ OYUN OLAN CRYSIS 2 dir.
hiç trailer bile izleyemedik ahmet abi haklı. cryengine 3 grafik motoruyla crysis 2 ortalığı sallar düşüncesindeyim. o yüzden cry.2 dedim.
bence berabere biter bu anket :D
hayır. çok tartışıldı yinede açıklayım ;söylemeseydin ben warhead ı ikinci oyun sanacaktım :P
CRYSIS WARHEAD ek pakettir. ASIL OYUN CRYSIS dir. ŞİMDİ İKİNCİ OYUN OLAN CRYSIS 2 dir.
hiç trailer bile izleyemedik ahmet abi haklı. cryengine 3 grafik motoruyla crysis 2 ortalığı sallar düşüncesindeyim. o yüzden cry.2 dedim.
Orjinal alıp oynadım be. Ek paket değil devam oyunudur. crysis 2 de devam oyunu olacak.
Ek paket wow gibi oyunlarda olur yeni bölümler vs açar.
crysiste yeni bölüm açmıyor kaldığı yerden ilerliyor hep ;)
crysis 2 daha 2010 yılında çıkacakmış daha videoları bile çıkmadı. karşılaştırma yapmak için erken deyilmi
crysis daha iyi gibi
cryengine 2 grafik moyoru güzeldi cryengine 3 grafik motoru süper olur gibi
ama 2 oyunun yeri ayrı
Call of Duty güzel zaten.Kaliteli oyun yapıyor İnfiniyt Ward.Oyum CMW 2 ye.Crysis ise, DX 10 olduğundan ve grafikleri ağır bastığından müthiş duruyor.Eksiği devam oyunu olması.Başımızı döndürüyor bu oyun:)
crysis tranier hangi sitede bula bilibilirim
traier ile crysis fazla zevk vermez
crysis 2 full save i bu sitede bula bilirmiyim acaba ??????
ne alakası var crysıs 2 ıle daha oyun ortada yok bı durun mw2 ıle yarıscak oyun BF2:badcampany olcak ve daha ıyı bıle olabılır.oyun kulturu bıraz dusuk gıbı her konuda crysıs 2 ve crysıs cok kotu bı oyundu sadece grafık ıcın oynanır gerısı bos
Crysis 2 nin Türkçe dil desteği var mı?
Oyunu daha oynamadan seçmek mantıksız
olmazmı hemde türkçe düblaj
Türkçeyse çok güzel acaba crysis Türkiye de ne kadar sattı?
- 1
- 2