22 Mart'da Çıkan Ve Yapımcılıgını 3 Büyük Türk Kardeşin Üstlendiği Crysis 2'yi Nasıl Buldunuz ?
Crysis 2'yi Nasıl Buldunuz ?
tam bir crysis fanatiğiyim kim ne derse desin harika fakat tek eksi yönü küfürler beni öldürdüklerinde küfür yemek zoruma gidiyor diğer eksiği ise bu hacker lardan bıktık usandık artık bunlara bi çözüm bulurlarsa çok sevinicez crysis fanatiği olarak böyle düşünüyorum
son zaman oynadıgım en iyi oyunlardan biri güzel ama mükkemmel de diyemem cok daha kapsamlı olabilirdi.
Oyun Çok Güzel Değil ama iyiydi mp si.
Bence böyle büyük bir yapımın Türkçe olması başlı başına harika bir olay.Yapımda emeği geçen herkeze çok teşekkür etmek lazım.Bu tür büyük yapımların Türkçe desteği sunması oyun yapımcılarını Türkçe desteği sunmaya teşvik edecktir.Artık bu oyunuda orjinal almayacaksak hangisini alacağız.Mutlaka orjinal alınması gerektiğini düşünüyorum.
Crysisi çok severim ama Crysis 2 nin New Yorkda Geçmesi Beni azda olsa soğuttu Crysis veya Crysis Warhead Gibi Adada Geçseydi Daha İyi Olurdu Çünkü Bir Görev Verdiklerinde sadece Belirli Bir Yolu Var Göreve Haritada istediğin yerden Gidemiyosun Ama Nano Katalizör Vizör Silah Çokluğu Menü Şarkısı Oyuna Zevk katmış Diyebilirim :)Crysisde Genellikle Grafiğe Önem verildiği İçin Oyunda Düşük-Orta-Yüksek Yok
Yüksek-Extreme-Çok Yüksek var yani en az Yüksekde oynayabilirsiniz