Geçen hafta crysis 3 aldım.Bilgisayara yükledim oyun açıldı ancak oyun ilerleyemeyecek kadar kasıyodu. Ram im ddr2 1gb dı. yetmeyeceğini bilyodum ancak deneyim dedim. sonra ram i 3 gb a yükselttim. ram 1 gb yken ekranda parlaklık renk değişimi (eklediğim resimdeki gibi) olmuyordu ekran süper gösteriyordu ancak ram i yükseltmek için bilgisayarcıya götürdüm ve oda formatımın çok kötü oldugunu söyledi ve vista iken xp ye çevirdi. rami de 3 gb yaptıktan sonra aldım eve götürdüm bilgisayarı. oyunuda yükledim. oyun hiç kasmıyo ancak ekran resimdeki gibi gösteriyo. nedeni ne bilmiyorum. ekran kartım 512 mb. ati radeon x1550. sürücüyüde sitesinden güncelledim ama gene olmadı. benim anlamadığım nokta şu rami yükseltmeden önce ve format attırmadan önce ekranda böyle sorunlar olmuyodu. şimdi ne değişti anlamıyorum lütfen yardım edin...
Crysis 3 ekran sorunu !
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 186
6,419 mesaj
Ben okadar da ugraşmıştım yapamadım ama download linkini verirmisin...
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
519 mesaj
crysis 3 deyil 2 olacak sanirim arkadaş yanliş yazmiştirda (çozum) bence ekran kartini guncelle olmassa o ekran kartından çok şey bekleme :)
Kapalı Hesap
1,770 mesaj
Crysis 6yı açtım ama 1920x1080de kasıyor arkadaşlar help mi :(
OP Taze Üye
2 mesaj
crysis 3 yokmu ? Allahım ya Crysis 1 crysis 2 (yani warhead) bide crysis 3 var. ama siz 3 e 2 de diyebilirsiniz yine aynı yere cıkıyo.benim anlamadığım nokta şu ben pcyi format attırmadan önce bal gibi açılıyodu böyle sorun vermiyodu ama formatı attık bilgisayar kafayı yedi.
Son Düzenleme: rhmylmz ~ 29 Kasım 2011 15:43