hepsi resimlerden oluşan bir ortam.Çözünürlük derinligi diye bişey yok.Bugun bu derinligi lcd ve led tvlerde monitörlerde elde ettiler.Yoksa eski tüplü tvlerde monitörlerde 800*600 gelen bir görüntü bile çok net ve kusursuzdu.Tırtıklanmalar vs çözünürlük derinligi bu adamların lcd yi üretmesiyle daha fazla para kazanmak adına yapılan bir oyun.
Sen çözünürlügü 1080p ye geridiginde aslında bişey degişmez.Sadece 1080 p getirilince ortamın kalitesini arttıran bir özellik devereye girer.Yoksa çizerken adamlar en kötü çözürlüklerde oyunu çiziyorlar.Oyuna aktardıklarında bu 1280*720p getirdiginde çözünürlügü detay kalitesini sondada dayasan bazı oyunlardan kötü gösteriliyor ki para basıp full hd oyun oyna diye sana diretilen bir oyun tezgah.
Bana 1080p ile 720p arasındaki farkı bir detaylıca anlatsın.ben susayım.(Büyük tv ler hariç. 2k 4k)
bugun yutube bile 720p gösterirken kaliteyi en pise çekiyor ki 720p kötü görünsün 1080p izle.4k çıksın 1080p nin kalitesini düşürücekler.
Bana göre 15.6 inçten 27 inç e kadar kimse 720p ile 1080p ayırt edemez.Yeterki video kalitesi oyun yapımcıları kar gütmesin.