ARKADASlar crysisi bitirdim yardıma ve takıldıgınız yer olursa yardımcı olurum.bu arada oyun bana cok kısa geldi.saygılar...........
crysis bitti arkadaslar
- 1
- 2
www.imageturk.com/goster.php?res=13b5cd8e68c2bea824d3z.JPG][/url]
pardon farketmemişim resmin olmadığını. bu bölümü geçemedim sanırım oyunun sonu.
zaiko...bu bölüm oyunun sonu evet ama son düşman diil maalesef..:)
hocam bu resimdeki yaratığı bol bol roket atarla beslemen gerek...sabırlı ol 14-15 tane roket yiyince nalları dikiyo. bu sırada seni asıl uğraştıran şeyler sentineller...uçan ahtapotumsular yani...
bu yaratıktan sonra asıl düşman denizden çıkacak...o elindeki TAC topunu o yaratıkta kullancan...helenaya kulak verirsen o sana söyleyecek ne yapman gerektiğini..
saygılar...
oyun çook kısa. 2 günde bitti
delta da oynayın...
Hem daha zevkli hemde daha zor...
saolun arkadaşlar bitirdim sonunda. biraz aceleci davranmışım onun için bitirememişim
benim dandik X1550 oyunu açsa oynuycamda drıverlarını guncelledım yıne acmıyor Şu AMD de bir türlü phenomu çıkaramadı gitti.Al işte Şimdide Phenomlarda sorun varmış Phenom x3 çıktığında sistemimi yeniliycem şimdilik bir Türk oyunu olan kabus 22 ile idare ediyorum
arkadaş ben asllut bölümünde birgemi var geminin içindeki ilkbilgisayarı kapattım şimdi kulesini gösteriyo ama bişey bulamadım takıldım yardımcı olurmusun?? oyunun içindeki resimin nasıl koyulduğunu bilmediğim için resim koyamıyorum!!!
oyunun içindeki takıldığın bölümün resmini nasıl koyuyosun bende gemili bir bölüm var orada takıldım bölüm ismi asllut sen bitirmiş sayılırsın bana yardımcı olurmusun??
Crysıs oynayanın halı bır başka ben daha alıp oynamadım ama oyunu sısteme kurmaya korkuyorum
selçuk güç moduna alıp gemiye çıktık orada birodadaki bilgisayara bastık busanırım ilk görevdi şimdi geminin kule bölmesini gösteriyor fakat kuleyegiriş yok 2 aadet kapısıvar kulenin ama c4 kuruyoruz bomba atıyoruz fayda yok şuan geminin içindeyiz takıldık yardımcı olacağını umarım tşklr
arkadaşım asslut bölümünde geminin içindeyim ilk görevi yaptım şimdi kuleyi gösteriyo ama giriş yok takıldım 10 gündür yardımcı olurmusun erkekler bugibi oyunlarda daha başarılı sanırım teşekkürler
Şimdiye kadar geçmişsindir sanırım;ama ben yine de yazayım dedim.
Gemiden çıktıktan sonra dürbün ile uzaktan gemiyi hedef göster
uçaklara ve patlamanın seyrine bakıp çayını yudumla ...
westermanarkadaşım asslut bölümünde geminin içindeyim ilk görevi yaptım şimdi kuleyi gösteriyo ama giriş yok takıldım 10 gündür yardımcı olurmusun erkekler bugibi oyunlarda daha başarılı sanırım teşekkügemiden in aşağıya. güvenli bi yere gel. b tuşuna bastıktan sonra orayı lazerle işaretlemen gerekiyor. ya mouse 1 yada f tuşu. sonra uçaklar gelip gemiyi bombalıyor.
resim yükleme işine gelince oyun sırasında print screen tuşuna bas. ekranın görüntüsünü al. bunu painte koplayalayıp jpg olarak kaydet. bu resmi www.loadtr.com vb. sitelere yükle. karşına forum için diye bi link gelecek bunuda mesajlaştığın yere yapıştır. bu kadar...
- 1
- 2