Arkadaşlar ben nihayet Core bölümüne geldim yerçekimi kayboldu (ama asıl ben 7600 gt nin kasmadığına şaştım :D )baya ilerledim derin çukur videosu girdi ve çukura girdim dümdüz ilerlerken bir uzaylı bana çarptı ve dolaşıp kayboldu sonra ateşli bir yol gördüm oraya giremiyor akım var ne yapacam ben şimdi
Crysis Core bölümünde takıldım
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.İzledim ve biraz ürktüm.Koltuğa tuvalet yaptırtcam daha yaratık gelmeden tırsıyorsam ohooo :D
Son bölüm süpermiş haa
o bölümde bende korkmuştum yaratıklardan çığlık sesleri çıkıyo korkutuyo adamı:D
kardeş orda geze geze bulursun ancak bende orda yarım saat gezmiştim tavsiyem yaratıkları takip et öldür tabi orda cephane sıkıntısıda yaşarsın bazı borular var oralardan geçmeye çalış işte gez oraları bulursun bir yol :D:D:D:D:D:D::
Farkettim ve 1 inciyi patllattım 2 inciyi daha görmedim bir yukarıya doğru çıktım bir videoya girdi tam tepeye çıkttığımda uzaylı göründü nomad küfretti sonra peşinden gittim yanına yaklaşım düşmanı yakala /f\ harfine 2 kere bastım ve öldü.Ama zor yakalıyorum bir anda kaçıyorlar görünmezlik işe yaramıyor.Ama hiç tırsmadım bildiğim için :D