ya arkadaşlar crysis türkçe olanında büyük gemi olan bi bölmde takıldım haritada qemi üstünde yeşil nokta var yanıp sönüo üstüne qidiyorum hçbişey yok geminin her yerini gezdm bombaladm ama yne aynı hava saldırısı mümkün dürbünle hedefe kilitlen diyo ama hç gelen gden uçak helikopter yok bi tane indrdm dahada qelen olmadı ne yapcam bilmiyom yardm edn :((
CRYSİS'de takıldm :(
Dürbünle bakıp işaretlemen gerekiyordu diye hatırlıyorum...
komutanda öyle diyo ama nereyi işaretliycem :S
Gemiden kıyıdan gemiye doğru dürbünle bak bir yerinde işaret vardı diye hatırlıyorum
sinirden bütün ülkeyi dolandm durdum arbayla 2-3 adam vardı kalmş öyle onları zıbarttm :D
eve qidnce deniycem çok teşkr ederm bide bişey sorcam bu oyunu 1024x768 diğer ayarlar orta onboard hd4200 @600mhz.. athlon ıı x2 250 @3.70 psu 300watt bu sistemde 7 - 8 saat byunca oynuyorm sizce bu normalmi?
gemiye bakıp üstünde görev işareti var içinde metre ile uzaklık felan yazıyor dürbünde görükür sade onun üstüne gelip mause sol tuşuna basıp işaretle tamam uçaklar gemiyi bombalıyacak
erdioz ben onu indirdm füzeyle
tmm zaten bende fark ettim.şimdi aklıma geldi bende öyle bir sorun olmuştu o bölümde belki o dur dedim ama sonra anladım.(bende helikopter havalanıp kaybolmuştu)
hmm eve qidicem brazdan bakalm neler beklio beni :D ama dewamını anlatmayn lütfen :D
www.youtube.com burdan oyunun ve bölümün adını yazıp yanına walkthrough kelimesini ekleyin bölümün tam çözümü çıkar izlersiniz. Parçalar halinde olur genelde part 1 part 2 falan sizinki kaçtaysa onu bulup izleyince görürsünüz. Şimdi burda sizin bu sorunuzu cevaplasalar bile 2 gün sonra başka bi yerde takılmanız muhtemel. En geçerli yol bu.
www.youtube.com burdan oyunun ve bölümün adını yazıp yanına walkthrough kelimesini ekleyin bölümün tam çözümü çıkar izlersiniz. Parçalar halinde olur genelde part 1 part 2 falan sizinki kaçtaysa onu bulup izleyince görürsünüz. Şimdi burda sizin bu sorunuzu cevaplasalar bile 2 gün sonra başka bi yerde takılmanız muhtemel. En geçerli yol bu.saol kardeş izliyom şmdi
gemiye giriyorsun açık kapıların hepsini dene birine girdikten sonra yerde çatlak var alt bodrum kat gibi bir yere giriyorsun orda koreliler var hepsini infaz et etikden sonra kola makineleri felan var orada 1'i eğik biçimde duruyor onun üstüne çık ve zıpla zıpladıktan sonra o isrtenilen yere ulaşıyorsun
evet ben taktiğim geçemediğim yerleri youtube den sağolsun yüklüyorlar öyle geçebiliyoruz sen de dene bölümün adını yazarak
takıldığın yerin adını yazarsan yardımcı olabilirim.
takıldığın yerin adını yazarsan yardımcı olabilirim.kardeş arkadaşlar sağolsun yardmcı oldular ve gemiyi geçtim snraki bölümüde qeçtm korelileride geberttm içeri sızdm ordakileride öldürdm sonra asansöre bindik kızla snra sıkıştık orda kızı aldılar asansörden uçakla bn kaldm asansör düştü ve core bölümüne tam qeçicek hata verio %17 olunca hata verio :((