bu konuyu açan insancık eğer sen doğru söylüyosan(gerçekten 36gb oyun çıkcağını duyduysan) git o sana 36 gb lik oyun çıkcak diyen insanı bi güzel döv benle dalgamı geçiyon diye 36 gb oyun mu olur be
CRYSIS Extreme (2) yenii 2010
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.bencede uçmuş söyliyen adam yuvarlak 40 deseydi bari
craysisin oyunları içinde başka bölümleri de bulunmaktadır. Bu bölümleri oyun yetkililieri güncellemeyle oyun içine sokmaktadır. oyunun bu güne kadrr çıkmış toplam boyutu 38 gb dir bahsetiğiniz ve bahsi geçen konu ise oyundaki bir güncelemeyle gelen bölümün adıdır. Craysis bir kaç bölümünü bir leştirip ve eski çıakrıdığı serileride birleştirip bir ara satışını yaptı. Bu satışı yapılan oyun 8.700 gblik dvd leri içinde 3 adet dvd idi. Ancak söz konusu oyunun böyle bir serisi helede bu boyutta yoktur.
Craysisin XBOX için üretiği bir seri bulunmaktadır. Bu seri ise sadece XBOX kullanıcılarına yönelik hazırladığı bir bölümdür ve Windowsa uygun bir türü çıkarılmamıştır. Bu oyunun toplam boyutu ise 6.5 gblerde kalmıştır.
40 gb tı nerden çıkardı acaba öyle bi oyun olsa sistemmi dayanır...
beckahma Crysis'ın ea yapımcılarıyla bir bağlantısı yok Crysis EA oyunu değil
Crysis CRYTEK oyunu AL Buda Resmi SitesiCRYTEK:http://www.crytek.com/
gir bu siteye anlarsın beckahma Ea olmadığın
beckahma bilmeden konuşma
valla ben demedim bide ben crysisi ea games diye hatırlıyorum crytek de geçiyodu ama bitireli çok oldu hatırlıya madım