Arkadaşlar duyduğuma gçre crysıs ın yeni seresi 38 gb falan mış yani 10dvd dedi adam alacaktım
Ben cry sısın hepsini bitirdim pc hic birinde bile kasmıyoduu ama yeni crysısta kasarmı acill ona göre ram falan alcam...
Ve pc gereksinimini bilen varsa yazsın açil PM ...
CRYSIS Extreme (2) yenii 2010
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.o satıcıyı eline geçirip evire çevire dövmek lazım.
ilk önce crysis 3 diye bir oyun yok kıçından oyun uydurmuş .
2.cisi 10 dvd'lik oyun mu olur şu zamanda 38 gb'lık oyunu hangi firma üretmişde biz duymamışız gta 4 bile 13 gb mı neydi ?
inanmayın böyle şeylere. ikincisi de tanımadığınız adamdan kesinlikle korsan dvd almayın. kazık yersiniz boşuna .
o satıcıyı eline geçirip evire çevire dövmek lazım.Aynen valla 10 DVD senden 30 lira para alcak dvdlerin çoğuda boş üstüne üstelik daha piyasada öyle oyun yok!
ilk önce crysis 3 diye bir oyun yok kıçından oyun uydurmuş .
2.cisi 10 dvd'lik oyun mu olur şu zamanda 38 gb'lık oyunu hangi firma üretmişde biz duymamışız gta 4 bile 13 gb mı neydi ?
inanmayın böyle şeylere. ikincisi de tanımadığınız adamdan kesinlikle korsan dvd almayın. kazık yersiniz boşuna .
BENDE SİZE SORUYOM ZATENN PC KASARMI FALAN DİE
crysis 2010 un 3. çeyreğinde çıkacakmış dx 11 desteği olacakmış ve sistem gereksinimleri abartılı olacakmış diyolar ayrıca oyun çıkarsa 1 gb ramleoynayamıazsın diye düşünüyorum
BUYRUNN KANIT BUYMUŞ http://video.google.com/videopla ... 8356304306518961349
Videonun altında ne yazıyor bak:
"Crysis - Custom Sandbox 2 editor map"
Sandbox editor = Crysisin harita yapmaya yarayan programı
Custom = Özel, normalden farklı
Map = harita
Videonun sonunda 2010 yazması birşey değil ki. Aynı Crysis warhead ve normalin görüntüleri var orada adam sadece video yapmış güzel güzel
Videonun altında ne yazıyor bak:Anlayan ne güzel anlıyor Ama kesinlikle oynayamazsın normal crysis bile oynayamassın 1 gb ramle en iyi 2-3 yap"Crysis - Custom Sandbox 2 editor map"
Sandbox editor = Crysisin harita yapmaya yarayan programı
Custom = Özel, normalden farklı
Map = haritaVideonun sonunda 2010 yazması birşey değil ki. Aynı Crysis warhead ve normalin görüntüleri var orada adam sadece video yapmış güzel gü
Anlayan ne güzel anlıyor Ama kesinlikle oynayamazsın normal crysis bile oynayamassın 1 gb ramle en iyi 2-3 yapbu forumda rahat oynuyorum diyen adamlar var.
ekran kartı rami ile normal rami karıştıran adama pc verende kabahat.
Mustafanın dediği doğru. çıksa çoktan oynardık yok öyle birşey.
merak etmeyin çıkmadan en az 1 ay önce haberleri çıkar ayrıca sistem gereksinimleri çok abartılı falan olmıcak gta4 ü rahat oynayan onuda rahat oynar en kötü bazı ayarlar mediumda falan oynar
BENİM REM ZATEN 2 GB BEN ORAYA 1 GRAM BİLE KASMIYO YAZDIM 1GIRAM ANLADINMI (KAPİŞŞ)
HEM PC QUAD İŞLEMCİ BANA YETİYO :D :D
10 dvd mı ıyımıs :D crysıs 185 glıba o :D
BENİM REM ZATEN 2 GB BEN ORAYA 1 GRAM BİLE KASMIYO YAZDIM 1GIRAM ANLADINMI (KAPİŞŞ)yazdıklarınızı okuyarak şunu rahatlıkla söyleyebilirimki Azalarak Bitin......öyle bir oyun yok diyoruz kasarmı diyorsun,olmayan şey kasmaz,biç çıksın bakarız ama bnm anladığım kadarıyla biz siize ne dersek sizi kasıcak :)
Bu oyunun bile korsanını alıyorsanız size diyecek lafım yok... Korsan artık oyunlar pahalı olduğu için bir bahane değil de Türk insanı, korsanı bir yaşam tarzı yaptığı için korsan...
Ekran kartlarına ve belleklere tonla para döken bir oyunu almaktan mı aciz?
Crysis 25, Warhead 40 lira....
internetten bedava ..şimdi ben bu ay call of duty 6,star wars unleashed ,gta4 yükledim sadece bu oyunlara nasıl para verebileyim ki ayın 20 sinde para gelecek ve cebimde 10 ytl var,yani ucu ucuna getirmişim,40 tl nasıl verim....