arkadaşlar crysis i nerde bulabiliyoz.bi de kaç para.kolay gelsin...
crysis fiyat
Chipe abone ol bir yıllıgına onlar sana bedavaya veriyorlar Crysis.
Teknosa'larda 49 YTL. Abartıldığı gibi bir oyun değil, buna inanın. FEAR kadar olamaz.
Her neyse, yine de zevkleri tartışmamak gerekir.
50 ytl'nin altında diye biliyorum, make-believe 49ytl yazmış, demek ki o kadar. Orijinal oyun alalım arkadaşlar, özellikle bu oyunu; sonuçta yerli bi yapım; zararına satışı göze almışlar ama umarım Türk halkı şaşırtır onları; çünkü bu işten ekmek yendiği görülürse devamı da gelir bu işlerin.
EA de zaten türkiye de satılan CRYSİS miktarını öğrenince oyunları türkçe destekli yapmayı düşünmeye başlamış...
Chıp & Level dergisi abonelik + CRYSİS = 75 YTL
Teknolojix
CRYSIS PC GAME 34.74$ 49.01 YTL
Mavi Bilgisayar
CRYTEK Crysis First Person Shooter PC 34.88$ 49.56 YTL
Bimeks
Crysis PC 35.45$ 49.90 YTL
PCGold
CRYSIS PC OYUNU 38.00$ 53.81 YTL
vBimeks
Crysis : Collector's Edition PC 53.20$ 74.89 YTL
Darty(Kargo ile)
PCO CRYSIS 35.53$ 49.90YTL 24 saatte teslim
make-believeTeknosa'larda 49 YTL. Abartıldığı gibi bir oyun değil, buna inanın. FEAR kadar olamaz. Hatta Jericho bile ondan daha muhteşem diyebilirim.iki oyunuda bolbol oynadım zamanında, crysis'deki gibi baglayamıyorlar, sinemada film izler gibi olayın icindesin crysis'de. hem Türkce olması hemde muhteşem grafikleriyle mükemmel bi oyun, tek eksisi tam anlamıyla canavar gibi sistem istemesi o kadar.Her neyse, yine de zevkleri tartışmamak gerekir.
elaziglielazigli SANA KATILIYORUM + BU ARKADAŞ KESİNLİKLE OYUNDAN ANLAMIYOR CRYSİS GİBİ BİR OYUNU BEGENMEYENLER CRYSİS KAKINDA YORUM YAPMASIN CRYSİS O İKİ OYUNADA BİN DEGİL ONBİN ÇEKER CRYSİS 1 HAFTADA 3000 ADET SATMIŞ BİR OYUN BU 2007 YILANA 2 OYUN BOMBAGİBİ DÜŞTÜ 1 CRYSİS 2 NFS PRO STREET YANLIŞMIYIMmake-believeTeknosa'larda 49 YTL. Abartıldığı gibi bir oyun değil, buna inanın. FEAR kadar olamaz. Hatta Jericho bile ondan daha muhteşem diyebilirim.iki oyunuda bolbol oynadım zamanında, crysis'deki gibi baglayamıyorlar, sinemada film izler gibi olayın icindesin crysis'de. hem Türkce olması hemde muhteşem grafikleriyle mükemmel bi oyun, tek eksisi tam anlamıyla canavar gibi sistem istemesi o kadar.Her neyse, yine de zevkleri tartışmamak gerekir.
CRYSİS ADAMI OKADAR BAGLIYORKİ EHLİYETE ÇALIŞAMADIM AMA BİTİ CRYSİS ARTIK ÇALIŞA BİLİRİMSon Düzenleme: EAD ~ 21 Aralık 2007 21:47
EADCRYSİS ADAMI OKADAR BAGLIYORKİ EHLİYETE ÇALIŞAMADIM AMA BİTTİ CRYSİS ARTIK ÇALIŞAgerçekten de doğru söylüyorsun bilgisayarı ilk açtığımda aklıma gelen CRYSİS oluyor.ama tabi benim ehliyet gibi bi durumum da yok..sadece öğrenciyiz..en zor seviye seçtim ki çabucak bitmesin..ölüp ölüp yine oynuyom..
Bu oyunun orjinal olarak peynir ekmek gibi satması demek diğer firmaların Türkiye pazarına nasıl gireceklerine bir örnek teşkil etmesi demektir. Baktılar çok güzel satıyor, diğer firmalarda Türkçe dil seçeneğini koyarlarsa şaşırmayın =) çünkü Türkiye oyun sektörü için ölü bir pazar
XxXDaRKoXxXKorsana düştüSanki yeni bir şeymiş gibi..5
CU_GS7Yoo buraya yeni geldi galiba :)XxXDaRKoXxXKorsana düştüSanki yeni bir şeymiş gibi..5
Pro-street te 5 YTL
www.hepsiburada.com'A üye olursan kredi kartınla 50 liraya temin edebilirsin buyuk mağzalarda genelde 60 liradır bunlar.