İlk ÖNCE S.A ARKADAŞLAR BEN CRYSİS İ BİTİREN ARKADAŞLARA BİR ŞEY SORMAK İSTİYORUM ACABA O DENİZDEN ÇIKAN YARATIĞI ÖLDÜRDÜKTEN SONRA GEMİYE BİNİYORUZ O KARA SURATLI ADAM YAŞIO ONU ALMAYA GİDERKEN OYUN ORDAMI BİTİO BİR YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ LÜTFEN ŞİMDİDDEN TEŞEKKÜRLER
CrySis i bitirenler baksın lütfen
- 1
- 2
evet orda bitio benim bildigim
evet aynen dediği gbi orda bitiyor..
evet orda bitiyo o yeraltı bölümü çok uyuzdu be !
orayı bitirnceye kadar habitti bitecek şekilde oynadım. cok zordu ama olsun
core bölümü çok zor.
oyun orda bitiyo sonra uçağa biniyolar ve gidiyorlar.
saolun arkiler en zor denizden çıkan uzaylıydı hep benimki umudumu kesmeye başladım deyince üstten öldürüyodular beni sinir oluyodum :D bitti oyun bu en son çıkanımıydı agalar
crysis warhead, crysisin en son cıkan oyunu. allah izin verirse CRYSIS 2 ekim gibi cıkıcak.mannnyakk bi oyun olucak bende onun bekleyiişindeym
crysis 2 nin sistem gereksimleri neler bilenler arsa yaza bilirmi
oyun yapımcıları türk bence crysis 1 deki gibi türkçe sini de yaparlar
Mass Effect 2.Beklenmeyecek oyun da değil hani:D:D
evet güzel bi oyuna benzio sistem ihtiyaçlarıne biliyomusun
crysis 2 nin sistem gereksimleri neler bilenler arsa yazahayır daha belli değil. ama tahmini yazabilirim;
512 mb ekran kartı
2 gb rem (xp için 1 dir)
gerisi cok onemli değil ve
türkçesini yaparlarmı acaba demiştin yunus resmi bir acıklama gelmesede pc için cıkacak oyunun turkcesi 100 de 90 cıkacaktır.
ORJİNAL CD SİNİ MUTLAKA TÜRKÇE YAAPRLAR ÇÜNKÜ CRYTEK İN SAHİBİ TÜRK MUTLAKA TÜRKÇEDİR
ben surekli orjinal oyun aldığım iiçin turkce bi şekilde oynarım ama korsanı inş cıkmaz cıkartılamaz bole güzel bi oyunun kopyalanması hiç de guzel olmaz.
benim sistem minimumu gerksimleri karşılıo
aynı mesajı iki kere atmışsın birini silersen sevinirim KuR_SaD
arkadaşlar crysis 2 çıkmış bende bilmiodum :D oyunu bitirdim :D 2 gün önce süperdi yha en sonundao en büyük uzaylı büyük mor bir uzaylı bırakıo uçağın içinden bir silah alıp öldürüon onu sonra uçak inino o corelilerin komutanı geliyo yanında 2 nano teknolojili askeriyle dövüşüyolar bişeler bişler :D sonra sayko dövüyo onu uçağ a binioz gidioz crysis 2 de arkadaşlar nomet deiliz saykoyuz
- 1
- 2