Arkadaşlar ben Crysis'i bilgisayarıma kurdum en düşük ayarlarda 1-2 saat kadar akıcı bi şekilde oynadım tabi görsel efektlerin çoğundan mahrum olarak. Bir gün sonra yine açtım oyunu bu sefer kasılma vardı ayarlara döndüm en uygun ayarları sec butonuna tıkladım tekrar oyuna döndüm bütün grafikler yok oldu ! Hiç birşey yok.Oyun normal olarak ilerliyor herşey tam fakat grafikler çizilmiyor dağlar beyaz olarak belli belirsiz görünüyor fakat onlara çarpıyorum ilerliyemiyorum.Defalarca sildim tekrar kurdum olmadı new game deyincede aynı sorunla başlıyor oyun.Hatta format attıktan sonra bile aynı kaldı ! Benim anlamadığım forumlarda çoğu kişiler bende çalışıyor rahat oynuyorum diyor e sistemde hemen hemen benimkiyle aynı.Benim işemcime bile minimum veriyo.Ben size sistemi yazayım ona göre bana bi yorum yaparsanız ve tavsiyelerde bulunursanız çok sevinirim ( özellikle ekran kartı için ).Şimdiden herkese teşekkürler...
Amd Athlon 3800 x2 2.01 ghz
Epox mf4 ultra anakart
x2 twinmos 512 mb 533 mhz ram
Asus ati radeon ax550 256 ( 256 ) mb ( böyle yazıyor bende pek bişey anlamadım ama )
Western digital 160 gb
Windows xp ( tüm güncellemeler yapılı halde )...