Arkadaslar ben crysisin devami gelecekmis diye bir duyum aldim. Bu dogru mu ayni duyumu alan arkadaslar var mi? Ayrica oyunu bugün bitirdim ve gerçekten de oyun askida kalip bitmis tekrar geri dönme falan. Bana da olacakmis gibi geldi bi danisayim dedim. Gerçekten devami gelecek mi?
Crysis in Devami
devamının geleceğini resmen açıkladılar. ama PC için düşünmüyorlar herhalde. korsan yüzünden. sanırım konsollar için çıkaracaklarmış
Bu sene sonunda mutlaka gelecek.haberler oyönde sabırsızlıkla bekliyorum..
evet oyun 3 seriden oluşuyormuş ikincisi yakında çıkacak ama crytek firması bayağı zarar etmiş korsan vs yüzünden.
pc için çikmassa çok yazik olur bence. Cünkü oyun yarida kalmis gbi oldu böle. Ayrica sonu da heyecanli bitti :D ölürüm meraktan ben. Hiçbise için çikmasin da sadece pc için çiksin yeter bana. Tabi konsol kullananlar da tam tersini düsünüyodur. Ama ben pc için çikmassa yazik olacagi görüsündeyim.
bu verdigin sitede ayni olaylar psychonun gözünden bize aktarilacak dio. Oyunda konu devam etmeyecek mi yani. Ben Nomad den gayet memnundum. En son propheti kurtarmaya gidioduk küreye. Ordan devam etmezse ne anlami, kalir ki.
Ayrica oyun gene türkçe çikacak degil mi.Süper bise çünkü türkçe oyun olmasi.
bende Türkçe cıkması ümidindeyim, yine orjinal alırım küt diye. ayrıca o sitedeki bilgilere güvenebilirsiniz.
CryTek açıkladı diye biliyorum ben crysisın çıkacak tum oyunlarında türkçe dil desteği olucak diye ama
Oyun sadece PC için çıkacak..Yani multiplatform bir oyun olmayacak..
PC ci arkadaşlara başarılar.Biz konsolcular olarak FAR CRY 2'yi bekliyoruz
Aynı senaryonun devamı gelecek ve yine tabiki aynı karakter olacağız(NOMAD)
psaycho ile oynamak daha zevkli olur diye umuyorum, bu adamın kişiligi daha savaşcı ve psikopat ilk oyundan az cok biliyoruz, nomad'den daha atraksiyonlu olur, belki yeni silahlar ve fonksiyonlar falan olabilir...
''PREY'' oyununun CD keyini bilen var mı__?