diablo sormuş:
soruma gelince , crytek firmasının son dönemlerde sizin de bildiğiniz gibi yogun ilgi gören Crysis adlı oyununu satın aldım .internet üzerinde bazı forumlarda ve hatta chip online'da oyunun beklenildigi kadar sistem gereksinimine ihtiyac duymadıgını ,oyunun tüm özellikleri en üst seviyeye getirilerek oynanabildiğini belirmiştiniz. Ancak windows vista kullanmamdan dolayı mı veya gercekten yukarıda belirttiğim sistem özelliklerimin düşük olmasından mıdır ki oyunu en alt seviye özelliklerde oynayabilmekteyim. özellikleri sadece alçak olarak seçebiliyorum, orta-yüksek seçenekleri aktif durumda gözükmüyor. sistem özelliklerime baktıgınızda durumun normal oldugunu söyleyebilir misiniz ? yoksa bilgisayarımda bir donanımsal problem olabilir mi ? teşekkür ederim iyi çalışmalar .
Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows Vista
Sistem Özellikleri:
Amd 3000+ işlemci (2 ghz hızda overclock yapmadım) ati radeon 256 mb 128bit 9600XT grafik kartı (agp), 2 gb DDr Ram , epox8KDA3I anakart, seagate 80 gb 7200rpm SATA, asus marka kasa, Lg dvd writer , özelliklerine sahip masaüstü bilgisayarım var.
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; Media Center PC 5.0; .NET CLR 3.0.04506; .NET CLR 1.1.4322)