işte bu resimde görülen hatayı alıyorum ne yaptıysam yaptım olmadı oyun crysis in ilk oyunu lütfen cevap verin yardım edin lütfen
crysis oyun hatası
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=35 download'a bas. İnen programı devam ettir ve yükle.
oyun dosyası bozuk olma ihtimali var oyunun sağlam olduğundan emin ol bazen oyun datası bozuk olabiliyor yada setup da olan hatalar
yada grafik kartın ve bilgisayardaki donanımların driverları eski onları güncelle
kişisel sayfana göre windows starter sürümü kullanıyorsun onuda güncelle uyumluluk sorunları olabilir
Oyunun filesları eksik içeride. Dur tahmin ediyim Pirate game değil mi ?
Oyunun filesları eksik içeride. Dur tahmin ediyim Pirate game değil mi ?Bende "korsan" oynadım. Hiç pişman olmadım.
byiqqo sen en iyisi baştan kur oyunu. Kurarken oyunun kendi DirectX'ini de kur. Yine olmazsa sağ tıkla "Uyumluluk Sorunu Giderme"yi çalıştır. Öyle bişey yoksa Sağ Tık>Özellikler>Uyumluluk Sekmesi>Bu Programın Çalıştırılacağı... Kutusunu işaretle. Aşağıdan Windows Vista SP2'yi dene. Olmazsa ordaki bütün sürümleri tek tek dene. Çözenler böyle çözmüş. Hiç biri olmazsa oyunu başka yerden indirirsin.
Siz olmusunuz brazen boner biter ama herkes sizin gibi degil ki. Online oynamak istiyoruz, achievement kazanmak istiyoruz. Kutuyu acmak istiyoruz. Etc etc. neyse ilerde anlarsiniz Kara sovalye de oyle.Bende "korsan" oynadım. Hiç pişman olmadım.
byiqqo sen en iyisi baştan kur oyunu. Kurarken oyunun kendi DirectX'ini de kur. Yine olmazsa sağ tıkla "Uyumluluk Sorunu Giderme"yi çalıştır. Öyle bişey yoksa Sağ Tık>Özellikler>Uyumluluk Sekmesi>Bu Programın Çalıştırılacağı... Kutusunu işaretle. Aşağıdan Windows Vista SP2'yi dene. Olmazsa ordaki bütün sürümleri tek tek dene. Çözenler böyle çözmüş. Hiç biri olmazsa oyunu başka yerden indirirsin.