Slm arkadaslar benim sorunum oyunlar. Dizustu bilgisayarim var ve crysis oyununda kasilmalar meydana geliyor. Bilgisayarimin ozellikleri islemci amd turion64x2 TL-60 2.00ghz , 3 gb ram , ekran kartim nvidia geforce go 7150M 128 mb bu ozellikleri. Bu bilgisayarda crysis 1 i kasti. En dusuk ayarlarda bile ekran kartindan mi acaba yoksa islemciden mi anlayamadim sizce sorunn hangisi olabilr. Bu arada isletim sistemim windows vista home premium sp2 iyi gunler.
Crysis oyun kasmasi
Aslında hem ekran kartından hem de işlemciden. İşlemci zayıf, ekran kartı ise çok zayıf, özellikle Crysis gibi bir oyun için.
birde masa ustunde denedim ayni oyunu intel dual core 2.00 ghz 1 gb ram ve xp de ekran karti 256mb geforce 6200 turbocacher di bu bilgidsayarda kasma olmadi oyunda eski degilmi crysisin ilk cikan oyunu
Masaüstü ekran kartınız da zayıfmış ama dizüstü ekran kartları daha da zayıf olur, modeline göre tabi ki.
dizustu ekran kartimda yazan 1371 mb kadar cikabildigi gibi biseyler yaziyor. Kusura bakmayin pek anlamiyorum bilgisayardan amerikadan almistim seyahat esnasinda. Peki bu ne oluyor acaba video memory 1371 ymb yaziyor
PC nin açaması bile bir mucize
O ekran kartı hafızasıdır; 13.700 yazsa da orada değişen birşey olmaz çünkü ekran kartınızın işlemcisi (GPU) zayıf.