slm arkadaslar bu cıkıcak olan CRYSİS oyununu bu sistemde oynayabilirmiyim
AMD+64 4800 X2 65NM
MSI K9N-2F ULTRA GF570
KİNGSTON 1 GB RAM 667 DDR2(oyun cıkasıya kdaar rami yükseltirim: 2gb ram)
PALİT 8600GT SONİC 256MB DDR3
160 GB H.D.D
crysis oyunu için sistem
8600GT değilde daha üst seviye bir GPU'lu bır ekran kartı al. Çünkü oyun baya yuksek bir kart istiyo duydugum kadarıyla. 8800 GTS'de bile 15-20 FPS'ye bile düştügü oluyormuş.
Ramin de biraz düşük.Oyunun istediği ram 1 gb.(sırf oyun bu kadar ram harcıyo)Onun için bi tane daha ram alman lazım.
Ekran kartında ve ram'de biraz sorun yaşayabilirsin.Ekran kartını hadi ayarları kısınca oynayabilirsin biraz ama ram takviyesi şart.Eğer "kamikaze"nin dediği gibi oyun sadece 1 gb ram istiyor ise işin zor.Oynaman şansa kalmış.
1 gb daha takviye yapacam demişsin.O zaman sorun yok ama Vista kullanırsan yine aynı sorun ile karşılaşma ihtimali yüksek.Xp ile oynaman daha mantıklı.Daha iyi verim alabilmek için... Ama Vista ile de oynarsın.Yalnız arkaplanda başka program çalıştırmazsan olur işte.Birde ramler keşke 800MHz olsaydı...
Öncelikle Ramlerın 800Mhz olsa daha iyi olurdu. Daha hızlı olacagı kesın
160GB HDD fena değil.İlerde 250-300 GB HDD alırsan senın hayrına olur. Şu anda çok ucuzlar..
İşlemcin süper zaten yine ilerde 6000X2 alıp performası yüükseltebilirsin
blackhawkmilan31Ekran kartında ve ram'de biraz sorun yaşayabilirsin.Ekran kartını hadi ayarları kısınca oynayabilirsin biraz ama ram takviyesi şart.Eğer "kamikaze"nin dediği gibi oyun sadece 1 gb ram istiyor ise işin zor.Oynaman şansa kalmış.Maaselef xp'de oynyamaz.Çünkü oyun dx10 desteğiyle çıkacak.1 gb daha takviye yapacam demişsin.O zaman sorun yok ama Vista kullanırsan yine aynı sorun ile karşılaşma ihtimali yüksek.Xp ile oynaman daha mantıklı.Daha iyi verim alabilmek için... Ama Vista ile de oynarsın.Yalnız arkaplanda başka program çalıştırmazsan olur işte.Birde ramler keşke 800MHz olsaydı...
Doğru söylüyorsun.Dalgınlığıma gelmiş.
ben Xp de oynanacak diye biliyorum...
Zaten Compexte de Xp altında oynuyorlardı...
oyun 2 versiyon olacakmış... Dx9 ve Dx10 ...
saygılar...
Recep BaltaşCrysis sistem gereksinmleri:Yine o çalışır.CPU: İcat Edilmedi
GPU: İcat Edilmedi
RAM: Varolan Anakartlar Desteklemiyor
PPU: Bi bu eksiktiTabi bu espiri...fakat Crytek ekibi fuarda dört çekirdekli bir sistemde oyunu sergilediler.
Vistada da oynayacaksan 2gb ram şart çünkü 1gb ram zaten vistanın rahat çalışabilmesi için şart.Ekran kartı olarak da 8800 serisinde yada 2900xtden aşağıya düşmemelisin.Ekran kartı ve ramin iyi olursa işlemcine fazla iş düşmez yine en az Core 2 Duo bi işlemci almalısın.Amdye baktıgında 5000'den aşağı inme derim.
ne oyunmuş be... ben boşuna para verip almayayım...
walla semih ne oyunmuş bee bn de diodum o özellikler her oyunu çalıştırır flan diodum ama yanlıomuşum bee
Açıkçası crysisi oynamak umrumda değil ben medieval 2 kingdomsa bakarım.
Belki 2-3 sene sonra oymarım.
işlemci: Pentium 4 Extreme Edition 3.2 Ghz 1066 Mhz 2 Mb cache
(Hyper Trading Technology)
anakart: Intel Avalon D915GAV ( PCI Express)
ekran kartı: ASUS EAX1600PRO 512 Mb 128 bit DDR2 PCIEXPRESS
ram: 256 + 256 + 512 + 512 = 1.5 GB Twinmos DDR 400
hdd: Seagate 160 Gb 7200 rpm sata 4 Mb
yaaa arkadaşlar peki bu sistemde crysisi oynayabilirmiyim yetermi?
ama sadece işlemci yeter sanıyorum demek oluyorki ram ve ekran kartı tam bir fiyasko......
eski pentium 4 lerden değil işlemci tek çekirdek diyosun ama çift veriyoluna sahip ve 1066 Mhz veriyolu 2 Mb önbellek var.....
işlemci: Pentium 4 Extreme Edition 3.2 Ghz 1066 Mhz 2 Mb cache
(Hyper Trading Technology)
bjk_semihne oyunmuş be... ben boşuna para verip almayayım...Ben yusuf yusuf etmeye başladım valla.Ama ne yaparsın öğrenci harçlığı ile anca seneye yaza kurabileceğim sistemi.
bjk_memoişlemci: Pentium 4 Extreme Edition 3.2 Ghz 1066 Mhz 2 Mb cacheİşlemci yeterli gerisi traş.
(Hyper Trading Technology)anakart: Intel Avalon D915GAV ( PCI Express)
bjk_memoişlemci: Pentium 4 Extreme Edition 3.2 Ghz 1066 Mhz 2 Mb cachearkadaslar anakart haricinde yorumlarini yazmislar ama bana gore anakart da trash. bu anakarta saglam bir ekran karti alsan da buyuk ihtimal tam verim alamazsin. intel oyun icin uygun degil.
(Hyper Trading Technology)anakart: Intel Avalon D915GAV ( PCI Express)
işin kısası artık sistemi değiştirmek lazım o zaman desenize tabii işlemci hariçç :(
sen ne kadar paran oldugunu söyle biz senin istediğin işlemci üzerine sistemi kurarız.