Crysis Serisi hk.

Cry0152
26-10-2017, 22:28   |  #1  
Cry0152 avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj

Merhabalar arkadaşlar bu benim ilk konum ve genellikle oyun katogerisinde olacağım.Sürekli bu tarz paylaşımlarda bulunacağım.
İlk olarak bu oyuna sahip olmak için indirme linkleri
Sayfaya Gitmek İçin Tıkla
Bence fiyat gayet ucuz fakat oyunda Optimizasyon sorunları vardır GTA V de rahat oynadığım pc bazenleri ağlıyor :D Neyse bence güzel bir oyun ayarlarım ultra düşürerek ayarlayabiliriz aslında.
Şimdi ilk kısaca hikayeyi anlatalım :
Oyun zombi felaketi oyunlarıyla aynı kafada yani etrafta uzaylılar falan var işte sonra CELL diye bir grup var hem uzaylıları savunurken bunlarlada savaşıyoruz.Oyunu oynayanlar bu CELL e en az 1 küfür etmiştir.Crysis 1 de Prophet diye bir adamız ve bu kıyafeti giyinip birkaç arkadaşlar biryerlerden biyere atılıyoruz.Crysis 2 de Prophet baba yorulmuş hayatından uzaylılarla savaşırken ölmek üzere olan bizi kaldırıyor.Bizim adımız Alcatraz sonra bizi simbiyota bağlıyor(zırh).Prophet simbiyotla çok uzun süre kaldığı için onla bağlantıları bizi olumsuz etkileyeceği için kendi kafasına tabanca dayayarak patlatıyor kafasını.Crysis 3 de Nomad diye bir karakterlerle oynuyoruz hatırladığım kadarıyla yanlışım varsa düzeltin..

Serinin En Güzel Oyunu ---> Bence Crysis 2.Crysis 3 de olabilirdi fakat oyun çok kısa.Crysis 2 en azından yetiyordu bize.Aslında Crysis 1 de yarışır fakat Crysis 2 ve Crysis 3 kadar olamaz diye düşünüyorum .Benim fikrim dediğim gibi Crysis 2 .

En iyi karakter -->  Nomad (:

Şimdi gelelim aham konuya şimdi o kadar övdük şimdide sövücez :D
Abi adamlar karakter yapıyor sonra adam ölüp ölmediği belli değil sonra diğer oyunda adı geçmiyor.Abi ne bu saçmalık!Crysis 4 de çıkmadı onun yerine birşey anlamadığım Hunt Showdown diye bir oyun projesi yaptılar.Crytek firmasının tek sahibi olduğu şey bir oyun motoru zaten onuda açık oyun motoru olarak paylaştılar.Direk olarak başlıyor yani crysis in üstüne kurulu bir oyun motoru onlada sakın hayala mayala dalmayın eğer iyi birşey başarırsanız sizden paranın neredeyse hepsini alıyorlar.Crytek  Crysis den alacağını aldıktan sonra bıraktı.

Evet burda işimi boşalttım yakında Valve hakkında bir yazı gelecek

Önemli:Yeni olduğum için bazı kuralları ufaktan çiğnemiş olabilirim ama sanmıyorum (15-20 dk önce kayıdım gerçekleştirildi)

Saygılar

Son Düzenleme: Cry0152 ~ 26 Ekim 2017 22:30 Neden: