OYUNUN DAHA BAŞI VE EKRAN SİMSİYAH OLUYO YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM P4 3.2 512MB E.K ATİX1550 1GB 667MHZ RAM 320 GB HDD SATA SERVİCE P3
CRYSİS WARHEAD ACİL YARDIM
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,472 mesaj
EN düşük ayarlarda denedinmi.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,472 mesaj
DX10 u yükle vaybe arkadaşım o ekran kartı DX10 destekli değil zaten xp kurulu xp dede DX10 yok.İngilizce mi oyun Türkçe mi
oyun türkçe vede orjinal değil..bir kafeden flash belleğe oyunun kurulu olduğu tüm dosyaları rar la sıkıştırdım öyle attım..:Dsonra da eve geldim pc ye yükldim..gerisini biliyosun..ekran karanlık..bayağı bekledim 10 dk açılmıyo görüntü..devamı
kralsoyun türkçe vede orjinal değil..bir kafeden flash belleğe oyunun kurulu olduğu tüm dosyaları rar la sıkıştırdım öyle attım..:Dsonra da eve geldim pc ye yükldim..gerisini biliyosun..ekran karanlık..bayağı bekledim 10 dk açılmıyo görüntü..devamıOyunlar genelde bilgisayarın dosyalarında değişiklik yaparlar, ve gerekli yapılandırmalar kurulum esnasında olur. Kopyalayarak oyun çalışmaz. Çalışan vardır, ama çalışmama ihtimali yüksektir. Çalışanlar da sorunlu çalışır genelde. Dediğin gibi My Documents ya da Local Settings'de kurulu olması gereken dosyalar olmaz, ve savelerin düzgün çalışmaz.Son Düzenleme: Mustafa Akın ~ 03 Nisan 2009 21:58