Crysis Warhead Sorunu..

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
EmRRmE
29-06-2010, 16:05   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
10 mesaj

Arkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar diliyorum...
Ben ilk defa böyle bir sorunla karşılaştım. Uzun zamandır notebookumda bütün oyunları sorunsuz ve takılmadan oynuyorum. ama crysis oyunun son bölümünde bilgisayarım donuyor ve program yanıt vermiyor hatası alıyorum. Neden böyle yapıyor diye bi kaç kez tekrar açtım o bölümden devam edim diye yine hata verdi kapandı. Crysis oynarken baya bir ısınıyor pc belkide ısınmadan dolayı yapıyordur diye pcyi kapattım. 2 saat sonra pcyi açıp direk oyuna girdim ve yine donma yaşadım o zamanda ısınmadan olmadığını anladım. dün akşam tekrar denim dedim sonra bi mavi ekran çıktı pc reset attı. bu kezde acaba ram mi yetmiyor yada ekran kartı mı diye düşündüm. Sonrada bütün oyunları oynadım bir sorun olmadı, crysisi de son bölüme kadar takılmadan saatlerce oynayabildim neden o bölümde yapıyor diye düşündüm acaba oyunda mı bir problem var mı diyede düşünmüyor değilim ki oyunlarımın hepsini orjinal alırım. Sizce bu sorun neden olabilir o son bölümü bitirmeden crysis warhead ı oynamaktan bir zevk alamıyorum konuyu merak etmeye başladım. Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

Bilgisayarımın özellikleri,
Windows 7 HP 32 bit
Core 2 Duo p8700
4 gb ram
1 gb ddr3 ati radeon hd 4650 ekran kartı

YasarS
29-06-2010, 16:20   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,238 mesaj

Mutlaka oyunda bir hata vardır.Eğer oyun orjinal ise yapacağın iki adım var.
1-Oyunun save dosyalarının yedeğini alıp oyunu tekrar yüklemek.
2-Oyunun resmi sayfasından oyuna ait güncelleme indirip kurmak

Recep Baltaş
29-06-2010, 17:56   |  #3  
Recep Baltaş avatarı
CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 8
9,635 mesaj

Ekran kartı sürücüsü güncel mi bir de? O bölümde bir obje varsa bu da çökertiyor olabilir düşük bir ihtimal...

uGuR.uK
29-06-2010, 19:29   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj

crysis'in bazı bölümlerinde -ki yanlış hatırlamıyorsam bu senin son bölümde dahil- o yaratıkların yarattığı buzlu bir atmosfer var. hani geçtikleri yerde herşey donuyorda üstüleri buzla-karla kaplanıyor ya.. işte o olduğu zaman oyun sisteme çok daha fazla yük bindiriyor ve takılmalar yaşanmaya başlıyor(heleki AA açıksa). tüm oyun boyunca birşey olmazken orda yapması buda olabilir, kafanda bulunsun bu fikir :)

Batuhan Karsan 26
05-07-2010, 14:42   |  #5  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 62
2,471 mesaj

Hayret 7600 GT ve 1 Gb Ram yapmıyor tuhaf