crysis warhead avrupada dün çıktı ama türkiyede ne zaman çıkıcak bilgisi olan lütfen söylesin.
crysis warhead
yabancı internet sitelerin den yada torrent den indir yada sitesinden satın al paralı ise türkiyeye gelene kadar ölürsün
türkçemi bilmem ama oyun arşivinde yayınladılar linki;
HACK veya PROGRAM ŞİFRELERİ DEĞİŞ TOKUŞU YASADIŞIDIR. Warez, hack, crack gibi yasadışı paylaşımlarda bulunmak, istekte bulunmak veya bunları bulunduran sitelere bağlantı vermek CHİP ONLİNE FORUM KURALLARI gereği yasaktır!
Bu linkten CRYSİS mi indiriliyo anlamadım
Oyun çıkmış fakat crack sorunu var oyun açılmıor ne yapılırsa yapılsın kıramazlarsa veda edin crytek izin verirse kırılacak mış deniliyor netten aldığım bir bilgi
şu anda ingilizce versiyonu var elimde saat sabah oldu nerdeyse başından anca kalkabildim
Bende mevcut ama warez olduğundan vermem linkini.. (:
+ warezimsi kokular sezdim bu konuda.. (:
minnoş_97türkçemi bilmem ama oyun arşivinde yayınladılar linki;
http://www.oyu......net/yasaktir.html
Sana altdaki kuralları okumanı tavsiye ediyorum ne dedigimi anlarsın...!
Son Düzenleme: SaGoPa KaJMeR. ~ 21 Eylül 2008 17:08
tugberk_91Arkadaslar türkçesi çikacak miymis? Ona göre çitkiginda23 eylülde çıkacakmış kendi sitesinde öyle yazıyor. oyunu bitirdim ama sanki bana biraz kısa gibi geldi hızımı alamadım tam oyuna daldım ki baktım oyun bitti
ama oyun fena değil hoşuma gitti doğrusu.
arkadaşlar,warhead i indirip kurdum.türkçe yamasını da buldum ancak nasıl kullanacağımı bilmiyorum:(yardımcı olabilirmisiniz lütfen...?