arkadaşlar ben crysis warheatı heyacanla oynuyordum 2.5 saat pc üzerinde kaldım birde baktım ki crysis bitmiş ben inanmadım (crysis 1) 2 gün sürerken bu 2.5 saat sürdü çok kısa yapmışlar oyunu ben duyamadım tekrar oynuyurum... yöneticilere burdan sesleniyorum crysis warheatı uzatsınlar....
crysis warheat bitiş
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
126 mesaj
en zorda oynasaydın da bitirseydin 2.5 saat te.
Yıllanmış Üye
1,686 mesaj
zayedyöneticilere burdan sesleniyorum crysis warheatı uzatsınlar....tamam isteğin işleme alındı .yanıt size mail olarak hatta özel ajan mel -> temel tarafından iletilecektir...olm bunu git oyunun siteye at la buradan kim duyacak seni...
Son Düzenleme: physfg ~ 17 Kasım 2008 14:58
Taze Üye
2 mesaj
Evet haklısınız ben bile 3 x 1,5 saatte bitirdiğime göre gerçekten kısa sayılır.
İlki daha uzun ve daha zordu !
Üye
96 mesaj
zayedkardeş yapmayın ya wıllaha en zordada oynadım ama biraz daha geç bitirdim bana göre kısa yapmışlar crysis 1 daha güzeldi bilmiyorum... ha yaştaEyvallah sana katılıyorum crysis1'le-warhead arasında 65 veya 70 bölüm fark var.Warhead kısa olmuş ama isyanını buraya değilde oyunun yetkililerine duyur.
physfgolm bunu git oyunun siteye at la buradan kim duyacak seni...Yazıyor buraya. bagırmıyor yada seslenmiyor