selam aleyküm arkadaşlar. ben sapphira hd 4850 ekran kartı aldım ama crysisi yükledim oyun açıldığında renkli karıncalanmalar oluyor oyunda sizce sorun neden kaynaklanıyor...
crysis yardım
İlk önce hayırlı olsun güle güle kullan...
Büyük bir ihtimal prob oyundan kaynaklanıyor olsa gerek.Fakat bu kadar az doneyle hatanın nerden kaynaklandığını bulmak zor.
Kartın soket girişini kontrol et.Driverın doğru yüklendiğinden emin ol(güncel driver).Oyun gereksinimlerini karşılayan bir kart.Oyun yüklemede prob olabilir olmayada bilir.Başka bir oyunda dene.Yük altında hata verip vermediğinden emin olup daha sonra crysisi tekrar (varsa başka biryerden)yükle.Şu anda aklıma gelen bunlar.
(bendeki kopyada hata vermedi,torrent saolsun)
Bendede aynı sorun var şuan.Xp de çok rahat oynarken vistada renk dağılması var
oyunun başında nvıdıa'nın reklamı var kesin emin değilim ancak ati nvıdıa'nın reklamlarını oynatmıyor mesela bende iki pc var birinde 8500gt var onunla sorunsuz oynuyorum diğer pc'de hd3650 var onda aynı senin dediğin gibi oyunun içindeki reklam ve videoları göstermiyor bütün herşeyi denedim sürücüleri filan güncelledim ama değişen bi şey yok benim aklıma bu geliyor bütün ati'lerde böylemi bilmiyorum ancak benim aklıma başka mantıklı bi açıklama gelmiyor bir çoğu oyunda olduğu gibi crysis'in de sponsoru nvıdıa ve intel o yüzden ati kıllık yapıyor diye düşünüyorum ama kesin emin değilim eğer yanlışım varsa bu konuda kafadan sallama değil de kesin bilgisi olan arkadaşlarım düzeltirlerse sevinirim.
oyun org. deil ise bu cd ciler oradan buradan kesip oyunun boyutunu küçültüyorlar buna videoalr seslerde dahil edildiğinde oyunun gereken dosyalarıda zarar görmüş olabilr yani bana kalırsa oyunda bir prob. var
oyunun kendine ait directx dosyası olması lazım onu bi yükle dene..
olmadı directx'i güncelle..