Crysis2 Oturum Açılıyor Kapatılıyor

kanarya002
17-11-2012, 10:22   |  #1  
kanarya002 avatarı
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
87 mesaj

Merhaba sevgili chip üyeleri ve yetkilileri bugun sabah cok kotu basladı bilirsiniz kalktıgım gibi bilgisayara gectim ancak bilgisayarım acılmadı oturum açılıp sonra oturum kapatılıyor diyor araştırdım,okudum ancak format atmak gerekliymiş dün crysis 2 oyununu yükledim internetten torrent olarak klasöründe virüs cıktı avira kullanıyordum avira her seyi virüs olarak görüyomus genelde neden onu bende bilmiyorum avg virüs programını indirdim virüs veritabanı güncel falan derken aksam oldu ee mağlum yazılılar var test çöziyim diye bilgisayarı kapadım test çözüp yattım sabahta açtıgımda bu oturum açılıyor sonra hemen kapatılıyor diyor bütün sorunlarda format çözüm olarak yazılmış. Bende format cdsi indirip yapıyım dedim biostan 1.önyükleme çalışanını cdrom yaptım format cdsini indirdim daha sonra yeniden başlattıgımda cdrom boot failure cd insert driver and press enter diyor format cd sinde yanlıslık vardır dedim 2 kere indirip farklı cdlere yükledim ancak olmuyor bilgisayarım Hp İşletim Sistemim : windows xp Professional Service Pack 3 Ram : 3GB Ekran Kartı : Nvdia GT 220 İşlemci :  amd dual x64 vb. neden format atamadıgımı söylerseniz sevinirim tekrar bilgisayarcıya para vermek istemiyorum iyi günler sağlıcakla kalın ve bu kadar yazıyı okudugunuz için teşekkür ederim.

barisyildiz72
17-11-2012, 11:07   |  #2  
barisyildiz72 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 5
245 mesaj

Korsan oyun almanın sonu. Korsan alırsan böyle olur. Gelen giden siteden yayınlıyor, bende eskiden böyleydim. Hep korsan, hep korsan. Sonra Trojen, vs. virüs yayınladılar. İllallah ettim. Anlarsın. Ama temiz bir site istiyorsan Torrent Oyun tavsiye ederim.