Arkadaşlar benim ekran kartım 1024 mb markası ATI Readon HD 2600 PRO 3D oynayabilirmiyim?
Crysis2'yi 3D oynamak için hangi ekran katı lazım?
sen o kartla crysis 2 oynabilirsen dua et :))
Dostum o ekran kartı ile crysis 2 açman bir hayalden ibaret. İyi bir bütçen varsa HD6950 yada Gtx 470 tarzı ekran kartlarını öneririm.
gtx serileri iyi olur hd pek iyi değil diyolar bende var hiç hd sini görmdim:(
ben crysis 2 4850 ile full oynuyorum takılma ve donma olmadan rahatca oyunu bitirdim en az 4800 başlayarak alabilirsiniz.
siz kafadan 6950 al diyorsun bizde para olsa alırız . ben buna karşıyım parası olmayanlara pahali kart önermek.
Adam bütçesini belirtmiş mi ? Belirtmemiş. Siz hangi düşünceyle bunu söylüyorsunuz ? Arkadaşımız bütçesini söyledikten sonra ona yeni bir ekran kartı önerebilirim. Ben sadece örnek olsun diye yazdım.
4350 2d oynuyorum sen 2600 le nasıl 3d oynuyacan.:)
4350 2d oynuyorum sen 2600 le nasıl 3d oynuyacan.:)4350'nin 2600'dan farkı yok nerdeyse..
Amacım dalga geçmek değil ama örnek veriyorum Crysis 1, Crysis 2ye göre daha çok detaylı (kaplamalar vs vs) yani Crysis 2 yi extreme oynamak hiçte zor değil.. Bizzat kendim test ettim. HD 2900 ile çok rahat oynanıyor. 2600'ünde 2900'e göre biraz daha düşük olduğunu biliyoruz. Yani extreme olmasada orta ayarlardan biraz düşük oynayabilirsiniz. Ama 3D için ekran kartı bir yana monitör +gözlük lazım :)
o kartla crysis 2 yi calıstırmayı hayal etmek fili el arabasına oturtup hadi sür demeye benzer kardesim. çok zor
Yok yok hatta 2 tane HD6990 Lazım CFX Yapmadan oynayamaz...''' sayın insanoğlu :) ben oynamak için değil ^3D oynamak için önerdim yaww gtx590 bile 50 fps veriyor 3d açıldında bu oyun diğer 3d oyunlara göre mesela mafia 2 76 fps normal maxBu kadar da abartmaya gerek yok. Ben Nvidia 9600 ile laptopta gayet rahat oynayabiliyorum.
3d açıldında 29-30 oluyorr ( HER NEKDAR CRYSİS 2 'NİN 3DSİ DAHA AZ FPS KAYBINA NEDEN OLSADA )o yüzden az eleştirmeden insan gibi davransanız ne güzel olurr:((BUNDAN SONRAKİ HAYATINI DÜZENLEMEN DİLEĞİYLE
< AHMET ŞERİF İZGÖREN <(şu hortumlu Dünyada Fil yaNLIz bİR haYVANdıR)
DİNLEMEK ÜZERİNE !!
Bir dostum anlatmıştı; Bir tanıdıklarının evinde televizyon arızalanmıştı, tamirci gelip televizyonun arkasını açmış ve arkasında bir sürü ekmek kırıntıları.Tabi kimin yaptıklarını hemen anlamışlar.Evin 4 yaşındaki yaramaz kızı. Bu hangi ailemizde gerçekleşirse Gerçekleşsin ilk göstereceğimiz tepki genellikle tamircininde önünde çocuğa çatır çutur GİRİŞMEK olsada Fakat anne öyle yapmamış çocuğuyla konuşmayı denemiş ve arkasından hüngür hüngür ağlamaya başlamış. Çocuk ekranda Afrika'daki aç çocukları gördükçe mutfaktan ekmek alıp televizyonun açık bulduğu tek yerinden arkasındaki ızgaralardan içeriye atıyormuş.
ÖNCE DİNLEYİN HEMEN GİRİŞMEYİN OKKK !!!Son Düzenleme: kreal65 ~ 14 Nisan 2011 17:11
Veya Arkadaşlar Benim Bütçem 1.500 tl Crysis2'yi Yüksek çözünürlükte oynatabilecek , COD7'yi Yüksek çözünürlükte oynatabilecek vede çıkacak oyunları oynatabilecek oyuncu kasası var mıdır?
TeknoBiyotik PC Konfigüratör Bu Sayfayı Yazdır
Kasa: AeroCool Strike-X 730W Plus Mesh Izgara Panelli Mid-Tower Kasa - 284,24 TL
İşlemci: AMD Phenom II X6 1055T AM3 9MB 2.8GHz Altı Çekirdekli İşlemci - 355,75 TL
Anakart: Asus M4A87TD/USB3 AMD 870 AM3 DDR3 ATX Anakart - 207,07 TL
Bellek: Geil Plus 4GB 1600MHz DDR3 CL9 Bellek - 99,93 TL
Ekran Kartı: Asus ATI HD6870 DirectCU 1GB DDR5 256 Bit PCI Ekspres Ekran Kartı - 523,80 TL
HDD: Seagate Barracuda 1 TB 7200 RPM 32 MB Ön Bellek 3,5" SATA III DISK (ST31000524AS) - 120,28 TL
TOPLAM: 1.591,07 TL (KDV Dahil)
''' sayın insanoğlu :) ben oynamak için değil ^3D oynamak için önerdim yaww gtx590 bile 50 fps veriyor 3d açıldında bu oyun diğer 3d oyunlara göre mesela mafia 2 76 fps normal max"OK"
3d açıldında 29-30 oluyorr ( HER NEKDAR CRYSİS 2 'NİN 3DSİ DAHA AZ FPS KAYBINA NEDEN OLSADA )o yüzden az eleştirmeden insan gibi davransanız ne güzel olurr:((BUNDAN SONRAKİ HAYATINI DÜZENLEMEN DİLEĞİYLE
DİNLEMEK ÜZERİNE !!
Bir dostum anlatmıştı; Bir tanıdıklarının evinde televizyon arızalanmıştı, tamirci gelip televizyonun arkasını açmış ve arkasında bir sürü ekmek kırıntıları.Tabi kimin yaptıklarını hemen anlamışlar.Evin 4 yaşındaki yaramaz kızı. Bu hangi ailemizde gerçekleşirse Gerçekleşsin ilk göstereceğimiz tepki genellikle tamircininde önünde çocuğa çatır çutur GİRİŞMEK olsada Fakat anne öyle yapmamış çocuğuyla konuşmayı denemiş ve arkasından hüngür hüngür ağlamaya başlamış. Çocuk ekranda Afrika'daki aç çocukları gördükçe mutfaktan ekmek alıp televizyonun açık bulduğu tek yerinden arkasındaki ızgaralardan içeriye atıyormuş.
ÖNCE DİNLEYİN HEMEN GİRİŞMEYİN OKKK !!!
3D oynamak için ATI 6750 ve üzeri yada Nvidia Geforce serisinden 2011 çıkışlı herhangi bir ürün aldıktan sonra yada varsa, 120hz bir monitörede sahipsen bir de steoroskopik 3D gözlük, bunları olupta PC de windows xp varsa yine olmaz. Vista yada win7 yede sahipsen işlem tamam arkadaş ...
''' sayın insanoğlu :) ben oynamak için değil ^3D oynamak için önerdim yaww gtx590 bile 50 fps veriyor 3d açıldında bu oyun diğer 3d oyunlara göre mesela mafia 2 76 fps normal maxSen bana bakma kardeş ya :) :) normalde böyle değilimdir bahsi geçen bilgisayarımın ekranına sert bir cisim düşüp çatlattığı için sinirim biraz bozuktu o gün :) gerçi hala bozuk ... :/
DİNLEMEK ÜZERİNE !!
ÖNCE DİNLEYİN HEMEN GİRİŞMEYİN OKKK !!!
Sen bana bakma kardeş ya :) :) normalde böyle değilimdir bahsi geçen bilgisayarımın ekranına sert bir cisim düşüp çatlattığı için sinirim biraz bozuktu o gün :) gerçi hala bozuk ... :/bende birazz sert çıktım ksura bakmaa arkadaşımm !!DEVAM!!
reklam yapmak gibi olmuyimde face bu bilge adam üzerine bir grup kurdum grubuma beklerim tşkler
http://www.facebook.com/pages/AH ... gvh/101884593229589
CORE 2 QUAD Q8200 2.3GHZ
4GB KINGSTON DDR2 800MHZ
SAPPHIRE 4730 512MB DDR5 128BIT O.C EDITION(1050 RAM 795MHZ GPU O.C SICAKLIK 65 DERECE)
730 WATT AEROCOOL PSU
bende son ayarlarda bitirdim...
assasins creed 3 üde son ayarlarda bitirdim antialising 8x de full ayarlarda donmadan tıkanmadan...
ekran kartı alamıyorsanız güzel bi soğutucu ve o.c ile oyunu takılmadan oynarsınız low-medium arası fakat 3d yi 3650 ile açtık yani açarsın 3d özelliğini bana göre
Arkadaşlar enimku bu Marka: HP
Model: Pavilion G6-1085ET LK923EA
Ürün özellikleri:
- Serisi: G6
- Model Ailesi: PAVILION G
- Renk: CHARCOAL (KÖMÜR GRI)
- CPU Ailesi: AMD PHENOM II X 4 QUAD-CORE
- Işlemci Modeli: AMD P960 1.8GHZ
- Cache Bellek: 2 MB
- Ekran Tipi: LED
- Ekran Tipi: PARLAK EKRAN
- Ekran Boyutu (Inch): 15,6
- Dogal Ekran Cozunurlugu: 1366X768
- Ekran kartı chip seti: AMD RADEON HD 6470M
- Ekran Kartı Bellek Kapasitesi: 1 GB HARICI
- Sistem belleği türü: DDR III 1333 MHZ
- Standart Sistem Belleği (MB): 4096
- Maks. Sistem Belleği (MB): 4.096
- Anakart Chip Set: AMD RS880M
- Sabit Disk (Gb): 640,0
- Sabit Disk Devir Hızı (rpm): 7.200
- Tv Out
- Optik sürücü tipi: LIGHTSCRIBE SUPERMULTIDVDRW DL
- Ses: DAHILI HOPARLOR
- USB 2 portu: 3
- HDMI Çıkışı
- VGA portu
- Bluetooth
- WLAN/Wi-Fi
- Network: 10/100 MBIT
- Smart kart okuyucu: 5-1
- Klavye türü: STANDART
- Tuş Dizimi: Q TR
- Kamera
- Pil Ömrü Cinsi: 6-cell Li-lon Battery
- Tasınabilir Bilgisayar Türü: NOTEBOOK
- Net Agırlık Aralıgı KG: 2,5 - 3
- Işletim Sistemi: WINDOWS 7 BASIC 64 BIT-TR/EN
Pavilion G 6 1085 ET LK 923 EA, PavilionG61085ETLK923EA, Pavilion G6 1085ET LK923EA, PavilionG6-1085ETLK923EA, Pavilion G6-1085ET LK923 EA olarak da bilinir.
Bu kaldırıırmı Biliyoruda şu da olabilir intel core i5 inside windows7 home basic radeon graphıcs1gb harci ekran kartı 3gb ram 64bit
Hangisi kaldırı yada ikisidei kaldırır cevap bekliyom
Bendeki sorun şu yklüyon smsyah ekreanda kalıyo ses gelo bide fare görüküyo