CRYSİS ???

soner-24
29-10-2007, 19:43   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
215 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2006

Merhaba arkadaşlar bende bu akşam oyunu oynama şerefine nail oldum ancak üzücü birşeyle karşılaştım Buy Crysis yazan butona tıkladım karşıma birsürü bayrak çıktı ve TÜRK bayrağı yoktu zaten diğer oyunlardada bu olay çok kafama takılıyor diğer dillerin ülkelerindeki nüfusu saysan hepsi bir TÜRKİYE yapmaz ama adamlar bizi adam yerine koymuyormu ne?
Herneyse daha önce duymuştumki oyun tamamen lokalleştirilecek dublaj vs. hatta türkiyenin tanıtımında bile rol üstlenecek diye duymuştum.
Velhasıl bilen varmıdır bilmiyorum acaba şu anda lokalleştirme ile ilgili bir çalışma varmı varsa dünya genelinde oyun satışa sunulduğunda bizde hemen satın alma yoluna başvuracağız ama bizimki hazır olacakmı?
En önemli konu şuki şahsen ben bu oyunu uzun zamandır takip ediyorum ve özellikle TÜRK olduklarından dolayı oyun için abartmıyorum 200Ytl bütçe ayırdım ve mümkün mertebe arkadasşlarımada öneriyorum sevgili arkadaşlar hepimiz beraber destek amacıyla bu oyunu Lütfen Orjinal alalım destek olalımki teknoloji gittikçe gelişiyor bakmışsınız ki sıradaki oyun daha başka bir sükse yapar bo oyun sanırım 4 milyon$ mal olmuş destek olalımki daha iyi şeyler yapsınlar parasal sıkıntı çekmesinler.
Olurya hasbelkader adamlar dünyada isim yaparlar ki bu oyunla yapacağa benziyor bakmışızki bir TÜRK şirketi adı altında sıçramaya devam ederler.

Tüm Şehitlere Allah tan rahmer kederli ailelerine sabır diliyorum.  HERŞEY VATAN İÇİN...

CU_GS7
29-10-2007, 20:16   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6,371 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2006

https://www.chip.com.tr/forum/-c ... liyor-i_t41360.html



   

uGuR.uK
29-10-2007, 22:08   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2007

orda Türk bayragı gorememen suan icin normal, oyun henüz tamamlanmadı ve bu uluslararası bi demo o yuzden sadece ingilizce, tam sürüm cıkınca Tam Türkçe olarak ülkemizde satılıcak. ayrıca CRYTEK oyunun ülkemizde diger ülkelerdeki gibi 50$/€ veya daha üstü fiyatta deilde maksimum 50YTL'ye satılması icin EA GAMES'i ikna etti ve yurtdısına nazaran ucuza satılcak, bu sayede orjinal alıp destek cıkıcaz merak etmeGöz kırpma