crysis orjinal aldım oyunu kurdum oyunu açtığım zaman dvd olmadan başlamıyor devamlı dvd yi takıp çıkarmak dvd çizilirse bir daha çalışmaz yazık olur bunun başka bir yolu yokmu
crysis
Google'dan no-CD Crack diye aratabilirsin..
Yani 1 şekilde crack yapman lazım ki CD istemesin..
Mesela PES6'da ben de orjinal almıştım ve setup.sfx adlı bir dosya indirip oyun .exe'sini modifiye edince CD istemiyordu açılırken..
Zaten Crysis çok popüler olduğu için senden önce bu durumu düşünmüş bir sürü kişi olmuştur ve eğer 1 çözüm bulunmuşsa google'da çıkar.. Ya da zamanla çıkar crack'i..
Şimdi bu durum illegal mi?? Yani orjinal oyunun dosyalarını değiştirip CD'siz çalıştırmanın yollarını aramak, anlatmak..
www.gamecopyworld.com burada no-cd var
Crysis v1.0 [MULTI9] Fixed EXE bence ortada illegal bir durum yok eğer gerçekten orjinal aldıysan.
syk23www.gamecopyworld.com burada no-cd varteşekkürler hallettim senin sayende oyun orijinaldir
Crysis v1.0 [MULTI9] Fixed EXE bence ortada illegal bir durum yok eğer gerçekten orjinal aldıysan.
dvb yıpranmasın diye bu yola başvurdum.........
arkadaşlar crysis te bi bölümde takıldım geçen varsa bi açıklasınn
bölümde "use binocular lock target" diyo geminin üstündeki noktaya gidiyorum ama bi türlü çözemedim bilen varsa yardımcı olsun
merhaba oyunu sidisiz kullanmak istiyorsan c nin içine kurdugun sayfaya gir orada Crysis (Crytek GmbH)maosun sag tuşuna bas kopyala de sayfayı kapat c yi sec Program files\Electronic Arts\Crytek\Crysis\Bin32 nin içinegir boş bir alanda maosun sagına bas yapıştır de bir pencere acılacak aynı dosyadan var diyecek sen evet de son ra sidisiz calışır.
ya bende crysiste şu tünel varya ucarak ilerdiğimiz orda kayboldum ordan nasıl cıkacaz biri yardım etsin :D