Resimlere bakınca gecen arkadasların hatırlayacagını düşünüyorum. Çok bacaklı yaratıklar beni öldürüyor.
Crysiste Bir Yeri Geçemiyorum
Resme bakınca aklıma gelen tek şey resmi upload ettiğin siteden yanlış (imge) linkini almış olman. Sen bibak bakalım resimde bişe görünüyo mu? 0.02 Mpixel siyah renk ağırlıklı bir resim sence hatırlatıcı olabilir mi?
yaratığı göremiyomki kaldı bide bacaklarını sayım
ARKADAŞIM ŞUAN MAĞRANIN İÇERSİNDEKİ BÖLÜMDESİN VE ÇIKIŞ ARIYORSUN YERÇEKİMİN OLMADIĞI YER SANIRIM ORASI İÇERİDEKİ AYDINLATMALARI TAKİP ET ONLAR SENİ ÇIKIŞA DOĞRU YÖNLENDİRECEKTİR BİRDE GÜÇ BİRİMLERİNİ YOK ETMELİSİN
AYRICA CANARVARLARADA PEK TAKILMA HIZLI HIZLI GEÇ SERİ DAVRANMAZSAN OLAN SANA OLUR SELAMLAR
lem dos oyunu mu bu ya !!! Nasil gecemiyorsunuz hayret ediyorum. !!
------->>> USTELIK TURKCE BİR OYUNU!!!!
Not : Sanki kırmızı anahtari bul mavi anahtari bul muhabbetleri donuyorda,bi suru gizli yer varda zorlaniyorsunuz..PEH!! Artik oyunlarda oynanabilirlik o kadar yukseldiki...
Denek123lem dos oyunu mu bu ya !!! Nasil gecemiyorsunuz hayret ediyorum. !!herkes profesyonel olamıyor malesef sizin gibi oyuzden söyleneceğinize yardımcı olursanız ve yardım edenlerede laf etmeseniz iyi olur selamlar
------->>> USTELIK TURKCE BİR OYUNU!!!!Not : Sanki kırmızı anahtari bul mavi anahtari bul muhabbetleri donuyorda,bi suru gizli yer varda zorlaniyorsunuz..PEH!! Artik oyunlarda oynanabilirlik o kadar yukseldiki...
Yardim edenlere laf atmadigim gibi,forum fikir paylaşimidir bende fikrimi paylastim.
Ama haklisiniz konudan sapmamak gerek pardonsSS...
f2005_gaARKADAŞIM ŞUAN MAĞRANIN İÇERSİNDEKİ BÖLÜMDESİN VE ÇIKIŞ ARIYORSUN YERÇEKİMİN OLMADIĞI YER SANIRIM ORASI İÇERİDEKİ AYDINLATMALARI TAKİP ET ONLAR SENİ ÇIKIŞA DOĞRU YÖNLENDİRECEKTİR BİRDE GÜÇ BİRİMLERİNİ YOK ETMELİSİNBen mağaranın içinin olduğnu sanmıyorum çünkü orada çok bacaklı uzaylılarımızdan yoktu sadece jölemsi uçan kaçan uzaylılar vardı mağaradaki bölümde yinede konuyu açan arkadaş başka bir ekran görüntüsü yollarsa yada bölümün adını yazarsa belki yardımcı oluruz
AYRICA CANARVARLARADA PEK TAKILMA HIZLI HIZLI GEÇ SERİ DAVRANMAZSAN OLAN SANA OLUR SELAMLAR
Çok Bacaklılar.. 10 Numara tabir oldu.. nihah.. (:
yere yat bekle biri gelir ......
:))))))))))))
crysis i bitirdim ama şu çok bacaklının resmini biri çekip koysun merak ettim