Arkadaşlar CS 1.6 kurulu
VERSİON 23 kurulu
sxe injected kurulu son sürüm
bağlandığım serverlarda hiç oynanmayacak kadar Takıntı 'Lag' oluyor ve normalde Pro oynayıcıyken hiç bir serverda adam akıllı oynayamadım..
bağlantı DSL 8MB sınırsızdır NOT 'Sözde TTNET 8MB veriyor... neyse
stand alone oynadığımda hiçbir sorun yoktur buna çözüm bulun arkadaşlar.
CS 1.6 Online yardımı
Kaç ping gösteriyor oyunda ?
Ayrıca FPS ayarlamalarını yaptın mı ?
PRO oynuyorum ben diyorsan yalayıp yutacaksın oyunu.
fps_max 101 yapıp
cl_showfps 1 yapıp kaç FPS aldığın buraya yazarsan tekrar sorunla ilgili yardımcı olabilirim.
Unutmadan kaç ping olduğunu da söyleyiniz
Yaklaşık 4 Senedir LAN Ve Online Oynadım Hatana Gelince LAN Oyunuyorum Dersen Yınede Cogu Yerde Bu Ayarları Yapman Oyundan Daha Iyı Verım Almanı Sağlar Gelelım Oyundakı Sorununa Eğer LAG Dedıgın PING Sorunun Varsa Rate Ayarlarını Denemelısın
rate 25000
cl_updaterate 101
cl_cmdrate 101
Ayarları Unutmus Olabılırım 6 Aydır Oynamıyorum fps_max 101 Yapman Gerekir FPS 75 De Sabıt Kalırsa Nvıdıa 100 FPS Ayarı Var Onu Uygulaman Gerekır Internette Bakarsan Bulabılırsın Eğer Oyunda Takılma Var Dıyorsan Sıstemınden Kaynaklanan Sorun Olabılır Benım Eskı Bılgısayarımda AMD Athlon 64 x2 Kullanıyordum Ve Oyunda Takılma Yasıyordum Drıverlarını Ve Fan Programları Sayesınde Sorundan Kurtuldum Sorunun Tam Olarak Neden Kaynaklandıgını Soyleyebılırsen Bızde Sana Ona Gore Yardım Edebılırız
dediğiniz herşeyi yaptım hatta nvidia ayarlarını bile...
bu arada speedtest.net sonuçları
'ping' 29ms
download 5.89mb
upload 0.65mb
ama bu yazanların hiçbiri tutmuyor mesela bir mp3 4 mb'lık bir şarkıyı rapidshare'den veya hotfile'dan en çok 95kbps indiriyor torrent'lerde çok iyi paylaşılmışsa 200kbps
Internettınde Kaynaklanan Bır Problem Olabılır Ben Oyundakı Pıng ını Sormusdum Eger Lokasyon Kendı Ilındeyse Yanı Server Sağlayıcısı Kendı Ilındeyse PING ın 19 22 Olması Gerekır Benım Onlıne Oynarken Oyleydı 9 Ila 30 Arasında Degısıyordu
Serverdan Kaynaklana Bılır O Veyada Senden Olabılır Sana Tafsıyem Ben Uzun Sure Lan Game Turnuvalarına Katıldım Ve 1-2 Kerede Yonettık Ve Ole Sıradan Yerlerde Degıl Turkıyenın En Iyı Turnuvalarına Katıldık Onlıne Oynayarak Hem Oyununu Hemde Ortamını Gelıştırmenı Tercıh Ederım Daha Sonra LAN Game e Gecmenı Tafsıye Edıyorum
Ben zaten pro oynuyorum yani cheat'siz bide şimdi yeni consoldan ayarları değiştiriyorlar adam yürürken eğilip duruyo atlamış gibi yürüyor... yok ben öyle oynayanlarla muhatap olmuyorum daha doğrusu sevmiyorum eğer oyunun kendi ayarlarını değiştiriceksen ne anladık oyundan...
online bi oynayabilsem çok iyi olur dün girdim takılılıyordu ama yinede 15 dakka içinde birinci oldum sonra bana Clan'a gel diye birşey dediler yine anlamadın zaten sinirlenmiştim takıntı yüzünden exit yaptım açtım 'Six feet under'ı biraz kafa dinledim....
Yazdıklarına bakarsak senin Pro bir oyuncu olduğuna inanmak zor...
NarqoTeror Clanı Olarak Mackolikler için turnuva düzenliyoruz.
Turnuvaya 16 takım katılıcaktır.
Maçlar 30 round 15 T 15 CT olarak oynancaktır.
16 round kazanan takım macı kazanmış olucaktır.
Uzatmalar 6 round 3 T 3 Ct olarak oynancaktır.
Takımlar 5 As 2 Yedek olmak üzere 7 kişilik olucaktır.
Turnuvayı 1. bitiren clana 10+2 mac serveri 1 aylık hediyemizdir..
Turnuvada 2. olan Clanın 2 üyesine NarqoTeror pRo clan serverımızda 1 aylık adminlik verilicektir..
İletişim msn:goktug2308@hotmail.com..
Başvuru formu :http://turnuvakayt.forumup.com/about2-turnuvakayt.html
allah o sxesı bildiği gibi yapsın abi servere giriyorum sxe olduğu halde sxe yükle diyo kafayı yedirtti bana
çözemedim bitürlü...
zaten sildim oyundan gıcık oldum... bu arada pro oynamana inanmak zo diyorsun, niye miş? illa online oynamak mı lazım pro olmak için...
online' oyunlarda isteyen sxe'yi de kırabiliyor nekadar patch yaparsanlar yapsınlar boş laf... adam oyunun içinden ayarları değiştiriyor. youtube'a göz atın
abi vala bilmiyorum ben serverlere giremiyorum sxe olduğu halde yyükle diyo bende sildim..
zaten ne olursa ttnetten oluyo her oyunda ping yüksek hiçbirşey yapamıyorsun oyundan atıyor... yer altı kabloları çökmüş bin senelik kablolar ne olacak.
sözde 8mb kullanıyorum yapmış olduğum her testte her güncellemelerde yine aynı sadece en fazla 800kb civarında geliyor. ahh ulan faturayı bir gün geç ödediğinde bindiryorlar ama, artık çözün bu sorunu kabloları değiştirin TTNET'e sesleniyorum.
ttnette seni duyup hemen değiştirdi :D....ttnet kadar adi bir hizmet veren firma yok.bende ttnet kullanıyorum son derece menmun değilim.benimde ping 40-60 arası.en iyisi superonline.bizim buraya hizmet vermedikleri için geçemedim.imkanı olanlar denesin pişman olmazlar..