arkadaşlar 2yıldır photoshp kullanıcıyım 1hafta önce pc ye format attım ardından cs4 yükledim fakat içine resim atınca böyle oluyor nedeni ne olabilir nette çok aradım bu konuyla ilgili birşey bulamadım Allah rızası için yardımcı olun
cs4 kurulum ardından renk sorunu
2-3-4 kullandım şu anda 4 yüklü ekran kartı güncel photoshop üzerinde bi sorun olabilirmi edit/ performans okudum bi yerde dafat o renk ayarlarını altüst etti
ekran kartını yine güncelledim sorun yok güncel bilen biri varsa lütfen yardımcı olabilirmi
4kez ama yok arkada kalıntı dosya kalmasın diye advenced system core proyla kaldırdım yinede yok format atmadan önce güzel çalışıyordu driverlerde sorun olabileceğini düşünüyorum ama ekran kartı aynı herşey aynı efek güzel sağ taraftaki gezginle oynayın o resim karman çorman bişe oluyo pikseller gözle görülür hale gelir
onu da tek indiririm kardeş istiyorum ama kimbilir kaç linkir
:D
CS 5 i de yüklese arkadaşın screenshotta gönderdiği gibi olacak cs 5 tede aynısını yapıyor denedim,
İnternette de bulamadım arkadaştaki gibi Adobe müş. hiz. den öğrendim düzeltmenin yolunu.
Aklınızda bulunusun;
Bu tür GPU hatalarında ekran kartınız openGL yi desteklemiyordur
Photoshopta Edit bölümünde Preferences bölümünde performance bölümüne girin
GPU settingste Enable OpenGL Drawing sekmesi işaretli olacak o işareti kaldırın ve OK diyerek çıkın.
Artık görüntü bozulması yaşamadan rahatça kullanabilirsiniz.