TÜm web sitelerini dolaştım diyebilirim ama yok çözümünü tam olarak anlatan yok bilgisayarı açıp işlem yapmadan bekliyorum sorun yok ama bi ie yi açınca hemen vrlcsid.exe veya csc.exe dll başlatma hatası sonlandırmak için tamama basın diyor basınca bilgisyar kapanıoyr kafayı yemek üzereyim hiçbirşey yokdu birden böyle oldu çözüm hakkında yadımcı olabilecek varmı
Csc.exe ve vrlcsid.exe Sorunu
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
36 mesaj
Sistem özelliklerinide belirteyim:
P4 3.00 GHz
ATI RAEDON 2600 pro 512 MB ekran kartı
1.5 GB RAM (kingston)
120 GB HDD
Yıllanmış Üye
2,344 mesaj
TÜM WEB SİTELERİNİ DOLAŞTIM DİYEBİLİRİM AMA YOK ÇÖZÜMÜNÜ TAM OLARAK ANLATAN YOK BİLGİSAYARI AÇIP İŞLEM YAPMADAN BEKLİYORUM SORUN YOK AMA Bİ İE Yİ AÇINCA HEMEN VRLCSİD.EXE VEYA CSC.EXE DLL BAŞLATMA HATASI SONLANDIRMAK İÇİN TAMAMA BASIN DİYOR BASINCA BİLGİSYAR KAPANIOYR KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM HİÇBİRŞEY YOKDU BİRDEN BÖYLE OLDU ÇÖZÜM HAKKINDA YADIMCI OLABİLECEK.NET Framework'e ait herşeyi silin, yeniden yükleyin,
csc.exe .NET Framework'e ait C# Compiler'ı,
.NET'i silip yeniden yükleyince sorun çözülebilir.
OP Yeni Üye
36 mesaj
BU dediklerinizi program ekle kaldırdan tamamen silemiyorum denemiştim silebileceğim bi progrma var mı
OP Yeni Üye
36 mesaj
Sorun devam ediyor yokmu yardımcı olacak
Yıllanmış Üye
1,635 mesaj
kurulum cd siyle onarmayı deneyin
OP Yeni Üye
36 mesaj
araştırdım iyice verclsid.exe windows kendi hatasıymış bi güvelik güncelleştirmesi sırasında kendi yüklüyormuş çözümünü anlayamadım ama windows sitesindeki güvenlik güncelleştirmelerini kaldırmak istiyorum hepsini aşağıdaki progrmalar çalışmayabilir diyor kaldıracakken iptal ediyorum ne yapmam lazım