herkese iyi günler arkdaşlar kendime ve yiğenime cstrike 1.6 kurdum intertete karşılıklı oynamak istiyoruz ama sadece ikimiz sice böyle bir imkan varmı oynuyabilirimiyiz yardımlarınız için şimdiden teşşekürler... internetlerimiz bir değil o başka mahallede ben başka mahallede...
cstrike
olur da uğraşmak lazım ben arkadaşlarla yaptıydım ama biz F1 oynadıydık.Herkes kendi evinden oynadıydı
Cs için sXe programını kurup yeni server Acarsanız olur. fakat şifreleme olayı varmı yok mu bilmemem.
yeni server kuracaksın ama şifre koymayı unutma yoksa yiğenin giremeden server dolar:D:D
söylenen çoğu bilgi yanlış,kendine ait serverin yoksa bu istediğin %50 imkansız.kendine ait bir serverin olması için önce hostun daha sonra kodları doğru girilmiş serverin olmalı.bu istediğin 2-3 günde halledilebilir veya masrafsız değil :=) SXE anti hile programıdır,yanlış bilmeyin.
serverlist.exe [[] 'yi indirip kur,listede sıralı boş veya dolu serverleri ve mapları görebilirsin.boş gördüğünüze girip oynayın ancak başka birilerinin gelip gelmeyeceği veya map değişmeyeceği garantisini server senin olmadıkça kimse veremez.
iyi oyunlar
arkadaşım hamachi programı olabilir ayrıca uzaktan çekebiliyorsa interneti pc aynı servere girip oynayabilirsiniz...