arkadaşlar office yazlımlarından hangisinde hazır cv şablonlar ı vardı bulamadım.2007 kullanıyorum bir türlü nerede olduğunu hatırlayamadım acil cv hazırlamam gerekiyor.
cv öz-geçmiş
Bu özellik bildğim kadarı ile ofiste yok Microsoft Works ta var
Office Publisher'da var, "özgeçmişler" kategorisinde.
"Microsoft Works ta var"
microsoft office word u diyosun galiba orda var sonun da buldum ama eski kullandığım şey bu değildi.onda yukarıdaki menulerden bi yerden giriyordun kolay bi yolu vardı ama 2007 de karışıkmış.Office Publisher'de de var evet neyse hallettim çok saolun arkadaşlar.
Office pek kullanmadığım için Publisher'da olduğunu bilmiyordum. hem works gibi çok kolay ve mükemmel bir program varken neden offis kullanayım ki. Mikrasoftun iki türlü offis programı olarak bidiğimiz programı var 1. herkesin bildiği office ki bu aslında iş kullanımı için üretilmekte 2. works bu program officesin ev versiyonu gibi birşey lakin bu office kullanmaktan çok daha basit ve hemen hemen herşey için hazırlanmış şaplonlar mevcut. arıca office de o kadar vakit harcayarak hazırlanan toblolar yazışmaar u programda birkeç tıklama ile hazır hale gelmektedir. Tüm ev kullanıcılarına tavsiyemdir.ayrıca program tüm office dosyalarını ofice de tüm works dosyalarını açabilmektedir.Şu anda works 10 sürümü yayınlandı ve fiyatı 800 dolar civarında