Herkese merhaba C&C Tiberium wars oyununu kurarken daha en başta ''Sistem Bileşenlerinizi Yapılandırmak İçin Denetim Masasına Gidin'' uyarısı alıyorum ve ne yapacagımı anlayamadım yardımcı olun lütfen.... Sistemim:P4 3.0ghz işlemci,512mb ram,256mb Fx5500 ekran kartı
C&C Tiberium wars
Oyunun açılması için en az ATI Radeon 9600 ya da Geforce 6 ekran kartı gerekiyor diye okumuştum..
Sorunun asıl kaynağı fx5500 olabilir..
CC'nin beni oku dosyasından alıntıdır
"REQUIRED SYSTEM SPECIFICATIONS:
· OS: Windows XP, Windows Vista (32-bit; 64-bit versions of
Windows Vista are not supported)
· CPU (Single Core): Intel P4 2.0 GHz or AMD Athlon 2000+ for
Windows XP / Intel P4 2.2 GHz or AMD Athlon 2200+ for Windows
Vista
· RAM: 512 MB for Windows XP / 1 GB for Windows Vista
· Disk Drive: 8X or faster DVD-ROM drive
· Hard Drive: 6 GB or more of free space
· Video: DirectX 9.0c, NVIDIA GeForce 4+ or ATI Radeon 8500+
for Windows XP / NVIDIA GeForce 6100+ or ATI Radeon 9500+ for
Vista (Note: ATI Radeon 9200 and 9250 PCI, NVIDIA GeForce 4 MX
cards not supported)
· Sound: DirectX 9.0c compatible sound card (Note: For Creative
Sound Blaster Audigy cards running under Windows Vista, Intel
P4 2.6 GHz CPU or equivalent, or multi-core CPU, required)
· Multiplayer: 2 to 8 players with optional voice support,
network or Internet connection required (Cable, DSL, or faster
connection)
Note: While you will be able to play Command & Conquer 3 Tiberium
Wars with the specifications above, play experience may improve
if you have additional RAM above the requirement. Please refer
to the section on Optimizing Graphical Performance in this ReadMe
file for more information."
Buna göre senin sistemin oyunu çalıştırması gerek.En son sürücüleri dene...Belki HDD sürücünde yeterli boş alan yoktur.5,5GB yer kaplıyor oyun.
arkadaşım oyunu senin ekran kartın nedeniyle çalışmıyor
bu oyunu o ekran kartı açsa bile 640x 480x çözünürlükle oynar hiç bir şey anlamazsın zaten bir tank ekranı kapatır.
bence bir ekran kartı birde ram takviyesi yapma zamanı gelmiş. eski sistemle yeni oyunları açamazsın en azından ekran kartını değişmelisin.
Blueteardroparkadaşım oyunu senin ekran kartın nedeniyle çalışmıyorPeki ekran kartı olarak ne alabilirim ben en düşük sapphire 9600xt almayı düşünüyordum ama ilerisi için yanlış seçim olur dersen.x1300xt mi alsam acaba yararlı olurmu önerilerini bekliyorum.
bu oyunu o ekran kartı açsa bile 640x 480x çözünürlükle oynar hiç bir şey anlamazsın zaten bir tank ekranı kapatır.
bence bir ekran kartı birde ram takviyesi yapma zamanı gelmiş. eski sistemle yeni oyunları açamazsın en azından ekran kartını değişmelisin.
CU_GS7 ve arslankurt sizlerede verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim....
7600gt al 2 sene dokunmadan kullan. 256mb ddr3 128 bit
Alabiliyorsan kesinlikle 165pro.olmazsa 1600pro,1550pro,1300pro...nvidia'nın AGP serileri hakkında bi bilgim yok,ama 7600GT'nin agp versiyonu var diye biliyorum bulabilirsen bu da olabilir.olay senin bütçende bitiyor
7600 gt alabileceğin en iyi agp ekran kartı seçimi olur çünkü nvidia nın en başarılı çipsetlerinden birisi 7600GT.
560 Mhz. 256mbDDR3 128bit. fiyatı 190$ civarı
benim lapyopum var hp dv 6000 go ge force 7400 ekran kartı var bellek paylasımlı işyerimde bu laptoptan daha düsük versionlu ekran kartı hiçolamayan bir makinaya bu oyunu kurdum.ha oynadın mı derseniz oynayamadım tabii ama benim sinir olduğum nokta bu laptop nasıl acmaz bu oyunu.az önce gerizekalı hp dekilere tel actım dısarıdan bir program yada oyun kurulumu olduğu için bu konuda destek veremezlermiş.yardım ederseniz sevinirim.
Öncelikle sistemin (XP-Vista)nedir.Laptop modelin nedir.? Hata olarak ne görüyosun ekranda onları yazsan daha iyi olur.
arkadaşım bu oyunu oynayabilmek için sistem 15gb boş alan arıyor ondan olabilir.
haklısın yazmadım ama en baştaki arkadasın sıkntısı var bendede centrino duo 1.66 ge force go 7400 ekran kartı 256 mb.denetim masası ayarlarını yapın diyor.
Borga-xÖncelikle sistemin (XP-Vista)nedir.Laptop modelin nedir.? Hata olarak ne görüyosun ekranda onları yazsan daha iyi olur.media center edition 1.66 centrino duo hp laptop
abicim bakın bu oyunun minimum gereksinimleri;
Intel P4 2,0 GHz ya da AMD Athlon 2000+, 512 MB RAM, 6 GB HDD Alanı, NVIDIA GeForce 4+ ya da ATI Radeon 8500+, Windows XP/Vista
Fx5500 çalıştırır. Kasar grafikleri düşürmek gerekir,vs ama çalıştırır.
Bizzat şahit oldum bi internet kafede ilk yüklendiğinde bakayım nasılmış dedim.
O sırada yeni yüklüyorlarmış ve 256mblık internet için kullanılan bilgisayara(ekran kartı ya 9200 ya da 9550 gibi bişeydi.) yüklemişler bi açtım ve oyun açıldı (256mb bellekle) ve oynadım biraz.
Ben de bu oyunu yeni aldım.Labtop'da oynadım.Centrino 1,73.Tek çekirdek işlemci.512 mb ram.Ekran kartı (emin değilim,akşama bi bakarım) ama 256 mb.paylaşımlı olduğunu biliyorum.
Oyun biraz yavaş hareket ediyor, ama ben oyunun grafik ayarlarını değiştirmiştim (düşük olanları yükseltmiştim) ondan olabilir diye düşünüyorum.
Oyunu en iyi hangi çözünürlükte oynanabilir, onu bilmediğim için default'a oynadım.değiştirsem bunu bi faydası olur mu.
saygılar...
merhaba arkadaslar yaw benimde sorunum var bu oyunla command conquer3 setup çalıştırıyorum cnc3kane deönüşümleri uygulama hatası belirtilen yolun dogru oldugundan emin olun die bir hata kuramadim oyunu 3 gündür urasıyom bi yardim edermisiniz
arkadaşlar ben de bu oyunu yükledim ama program ekle kaldırda yer kaplamıyor ve oyun açıldıktan 1-2 dakika sonra hata raporu veriyor nedenini söyleyebilir misiniz
sorunun sadece ekran kartı
ben sırf oyun için ekran kartını yeniledim.
Arkadaşım ben bu oyunu şu özelliklerde ki
bilgisayarıma yükledim yalnız wrong disc gibi bir hata aldım ve oyunu öylece bıraktım daha sonra güncellersem düzelir düşüncesiyle oyunu sunucusundan güncelledim olmadı daha sonra hatanın nedeni için crack dediler cd içerisinde ki dosya ile program files ta ki dosyayı değiştirdim ancak yine bir sonuca ulaşamadım güncellemenin sebep olabileceği düşüncesiyle güncelleme yapmadan crack yapmak için oyunu bilgisayarımdan kaldırdım kaldırdıktan sonra program files ta kalan dosyalarını da sildim tekrar yüklemek istediğimde ise ben de bu uyarıyı aldım
Sistem bileşenlerinizi yapılandırmak için denetim masasına gidin.
Sebebi nedir acaba yardımcı olabilecek kimse var mı?