cyberghost vpn

Banned
01-03-2009, 21:44   |  #1  
OP Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
556 mesaj

arkadaşlar cyberghost adı üstünde sanalda hayalet olma programı. bu programı chıp geçen ayki dvd sinde vermişti bu gün yükledim  ve ağ bağlantılarını yönet sekmesini tıkladığğımda üç tane bağlantı gözüküyor bunlar biri yerel ağ diğer kablosuz 3. bağlantı ise sanırım bu ghost programınıın yarattığı bir bağlantı özelliklerini tıkladığımda microsoft ağları için istemci özelliği eklenmiş olarak gözüküyor.

şimdi sorulara gelelim:

1.bu program gizliliği sağlarmı daha önce kulanan var mı
2. kotamdan yermi
3.kurma işlemi dışında exstra bir yapılandırma var mı varsa nasıl yapılır.

4.ayrıca firefox kullanıyorum bu tarayıcı üzerinden düzgün çalışırmı bu araç, ayrıca firefox için araçlardan bu ghost programı için bir yapılandırma gerekiyormu.
5.bu programın işe yarayıp yaramadığını nasıl anlarım

Son Düzenleme: Banned ~ 01 Mart 2009 21:50
Banned
01-03-2009, 22:01   |  #2  
OP Banlandı
556 mesaj

hani nerede forumun uzmanları cevap yokmu arkadaşlar

Banned
02-03-2009, 01:25   |  #3  
OP Banlandı
556 mesaj

cevap hala mı yok

mancukya
02-03-2009, 15:47   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
2,844 mesaj

Kotodan elbette yiyecek normal internet gibi, korunmak derken gizlilik öyle bir sey yok sana proxy üstünden bir ip verecekler neticede senin ip adresin oraya baglanip proxy üstünden gezicek.
Ama bir seyler yaparsan ve sikayet halinde bu seni gizli yapmiyacak.
Arkadasim bu tarz programlar aslinda gereksiz programlar ha dersen ben her her siteye rahat girmek istiyorum youtube, hulu, m6 vs vs. kendi ülkende yasak olan yada o ülke kullanicilari icin olan yerlere baglanmak icin dersen anlarimda baska türlü bu programlar seni gizliyemez onlarda baglanti adreslerini loglarlar neticede.
Servis sagliyacalarda atanan o ip adreslerini ve mac adreslerini kayitladiklari icin nereden ulasmalari gerektigini bilirler.

Son Düzenleme: mancukya ~ 02 Mart 2009 15:48
_frodo_
07-06-2009, 14:50   |  #5  
Taze Üye
2 mesaj
6.his
arkadaşlar cyberghost adı üstünde sanalda hayalet olma programı. bu programı chıp geçen ayki dvd sinde vermişti bu gün yükledim  ve ağ bağlantılarını yönet sekmesini tıkladığğımda üç tane bağlantı gözüküyor bunlar biri yerel ağ diğer kablosuz 3. bağlantı ise sanırım bu ghost programınıın yarattığı bir bağlantı özelliklerini tıkladığımda microsoft ağları için istemci özelliği eklenmiş olarak gözüküyor.

şimdi sorulara gelelim:

1.bu program gizliliği sağlarmı daha önce kulanan var mı
2. kotamdan yermi
3.kurma işlemi dışında exstra bir yapılandırma var mı varsa nasıl yapılır.

4.ayrıca firefox kullanıyorum bu tarayıcı üzerinden düzgün çalışırmı bu araç, ayrıca firefox için araçlardan bu ghost programı için bir yapılandırma gerekiyormu.
5.bu programın işe yarayıp yaramadığını nasıl anlarım

_frodo_
07-06-2009, 14:51   |  #6  
Taze Üye
2 mesaj

arkadaşlar  nerede   bu  poroğram  bulamadım   bulan varmı