Arkadaşlar yerel disk D: ye girdiğimde açmıyor ama sağ tıklayıp araştır dedğimde yerel disk D: açılıyor sorun neyden kaynaklanıyor olabilir.yardım ederseniz sevinirim.
D: diskini giremiyorum
aç komutu sağ tuş yapınca en üstte değilse böyle olur
Merhaba İçinde Bulunduğunuz Durum Zararlı Bir Dosyanın ve/veya Sitenin Size Oynamış Olduğu Kötü Bir Oyundur.Yapacağınız Çok Basit Bu Yöntem İle HDD'inizin D Bölümüne Normal Olarak Girebileceksiniz.
Öncelikle Kendi Hazırlamış Olduğum Editor Dosyasını Download Ediniz.
Download Etmiş Olduğunuz Dosyayı Açtığınızda İçinde Bulunduğunuz Probleme Göre Açıklayıcı Metin Belgesinden Yararlanabilirsiniz.
CD-ROM unuza Sistem CD nizi Koyunuz ve Dosyanın İçerisindeki 'Sil' İsimli MS_DOS Dosyasına Tıklayınız.Sorununuz Çözülmüştür.
EditörMerhaba İçinde Bulunduğunuz Durum Zararlı Bir Dosyanın ve/veya Sitenin Size Oynamış Olduğu Kötü Bir Oyundur.Yapacağınız Çok Basit Bu Yöntem İle HDD'inizin D Bölümüne Normal Olarak Girebileceksiniz.
Öncelikle Kendi Hazırlamış Olduğum Editor Dosyasını Download Ediniz.Download Etmiş Olduğunuz Dosyayı Açtığınızda İçinde Bulunduğunuz Probleme Göre Açıklayıcı Metin Belgesinden Yararlanabilirsiniz.
CD-ROM unuza Sistem CD nizi Koyunuz ve Dosyanın İçerisindeki 'Sil' İsimli MS_DOS Dosyasına Tıklayınız.Sorununuz Çözülmüştür.
- [ Tüm kodu seç ] [ Yeni Pencerede Göster ]
@echo off chdir dir LUTFEN_BEKLEYINIZ.... BU_ISLEM_HARDDISKIN_FLASHIN_DOLULUGU_ORANINDA_UZUN_SURER... EYUP_YANIK_www.kahtametem.k12.tr attrib -s -r -h /D /S CLS klasörler geldimi kontol ediniz 12 Ocak 2008 Sürümü echo Tamam.
carl246aç komutu sağ tuş yapınca en üstte değilse böylene yapsam aç komutu en başa gelir o zaman
es-lowBuradaki Asıl Amaç İnsanlara Paylaşımda Bulunmaktır.Ha Eyüp Yakın Ha Bir Başkası Sonuç İtibariyle İnsanların Problemlerine Çözümde Bulunmak Hepimizin İnsanlık Görevidir.Beni İğneleyici Şekilde Alkışlayacağınıza Önce Durumu Bu Açıdan Değerlendiriniz.Forumlarda Verilen Bilgilerin 'Alıntı' Olup Olmadığı İle İlgilenmeyiniz.Birilerine Katkım Olduysa Ne Mutlu Bana
- [ Tüm kodu seç ] [ Yeni Pencerede Göster ]
@echo off chdir dir LUTFEN_BEKLEYINIZ.... BU_ISLEM_HARDDISKIN_FLASHIN_DOLULUGU_ORANINDA_UZUN_SURER... EYUP_YANIK_www.kahtametem.k12.tr attrib -s -r -h /D /S CLS klasörler geldimi kontol ediniz 12 Ocak 2008 Sürümü echo Tamam.
ARkadaşlar bu yukardaki linki indirdim ama içindeki programı nasıl kullanacağımı bilmiyorum bana anlatırmısınız?
bu Autorun.inf virüsü olabilir çok beladır. Bulaştığı diske giremezsin! sadece sağ tuş aç komutuyla girilir. Virüs herhangi bir programla temizlenemiyor. Çünkü otomatik script hemen tekrar oluşturuyor.
internetten remove autorun.inf veya fix autorun.inf diye arayıp özel çözümler bulabilirsin.
ARKADAŞLAR TAMA SORUNUM ÇÖZÜLDÜ PROGRAMI KULLNDIM YAPTIM SONUNDA İLGİNİZ İÇİN TŞK EDERİM
Trancebu Autorun.inf virüsü olabilir çok beladır. Bulaştığı diske giremezsin! sadece sağ tuş aç komutuyla girilir. Virüs herhangi bir programla temizlenemiyor. Çünkü otomatik script hemen tekrar oluşturuyor.Çözülüyormuş Demek ki
internetten remove autorun.inf veya fix autorun.inf diye arayıp özel çözümler bulabilirsin.
elinize sağlık aynı sorun bendede vardı düzeliyormuş..
Antivir saniyede siliyor bu dalgayi.
antivir vardı kaldırdım bunun yüzünden silmiş gibi gösteriyor ama silemiyor.
hatta antivir in kendini update etmesini bile engelledi nasıl olduysa
bir defa usb guard proğmaı var onu kurmanız gerekiyor.
proğmı kurduktan sonra sisteme autorun.inf dosyasının eklenmesini engellemek için silinmez bir autorun dizini kendisi oluşturuyor.verdiğim linkten proğramı indirip kurarsınız. hem de usb belleklerden sisteme bulaşmaya çalışan zararlıları da siliyor.
peki bu program nasıl kullanılır bana anlatırmısın tam bilgim yok combofix için yardımına ihtiyacım var
hasan_gulpeki bu program nasıl kullanılır bana anlatırmısın tam bilgim yok combofix için yardımına ihtiyacımsenin bişi yapmana gerek yok sen sadece kur o otomatik siliyor sonra finished yazıyor sende reset atıyorsun pc'ye tmm
bu combofix de çok iyi çözüm getiriyormuş herkes memnun