D: Erişilemez hatası

HPQ-User
05-07-2009, 17:54   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

desertly sormuş:
bir kaç gün önce bilgisayarım normal çalışıyordu.Bilgisayarı kapatırken güncelleşme yaptığını gördüm.güncelleme bitmişti ve bilgisayar yeniden açılırken sadece siyah bir ekrandan başka bişey yoktu.20dk bekledim ve dayanamayıp reset attım.Yeniden açılırken overlock failed die bir yazı gördüm.masaüstü geldi ve ardından D:olan bir oyunu açmak istediğimde bu oyun yok die bi hata çıktı.Bunu görünce D: sürücüsüne gitmek istedim ama ondada D: erişilemez hatası geldi.Biçimlendirmede denedim olmadı..ne yapabilirim? tşk...

Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
Celeron.Windows xp.512 ram.80 gb

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; Media Center PC 5.0; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30618; InfoPath.1)

Süleyman.
05-07-2009, 18:23   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj

Sistem geri yüklemeyi deneyin. Ayrıca ram takviyesi yapmanızda fayda var.

_eFeKenTLi_
05-07-2009, 18:30   |  #3  
_eFeKenTLi_ avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
716 mesaj

malesef bu tur durumlarda sıstem gerı yukleme tam bır gerı yukleme yapamıyor. sıze onerım pc nızı formatladıktan sonra rollback rx programını kurmanız. bu program ıle format cekmeye son . bu program wındowstan once acıldıgı ıcın gereklı kurtarma ve gerı yukleme ıslemını home tusuna basarak yapabılırsın .eksıksız olarak. ıstersen pc den a dan z ye kadar kaldır programları rolbask rx sayesınde sıstemı 2 dk da gerı alabılırsın tabıkı once bır gerı yukleme noktası olusturman lazım. oncelık olarak hdd ne bak kayıp alan varmı . buyuk ıhtımal format cekmek zorunda kalacaksın.

desertly
05-07-2009, 21:38   |  #4  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

Yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum.Yalnız ilginç bişey var oda hatanın kendi kendine düzelmesi..Çok ilginç oldu :D ama bu bölüm çok yararlı oldu o yüzden sık kullananlara ekliyeceğim.

man on the moon
05-07-2009, 23:10   |  #5  
man on the moon avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
2,151 mesaj

bilgisayarınız çok yeni değil. artık tekliyor aslında.

Alıntı: desertly  
Yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum.Yalnız ilginç bişey var oda hatanın kendi kendine düzelmesi..Çok ilginç oldu :D ama bu bölüm çok yararlı oldu o yüzden sık kullananlara ekliyeceğim.