Arkadaşlar ben bilgisayarıma Vista kurdum ve beğenmedim kaldırıp Xpyi tekrar kurmak istedim. Fakat büyük uğraşlarıma rağmen başta Xpyi kurma işlemini başlattığımda takılıp kalıyordu. Çabalarıma rağmen bir türlü kuramadım. Sonra birden nasıl olduysa kur başladı. Bu kezde 80Gb hard diskimin C kısmı olan 35Gb lık kısmını gördü. Bende belki kurulduktan sonra görür diyerek Xpyi kurdum. Ama malesef D yok oldu. Diskimin D sürücüsünü nasıl getirebileceğim hakkında bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin!
D Kayboldu!
Yönetim Bölümünden Disk Yönetimi Bölümünden Bakabilirsin. Orada varsa "Change Drive Letter And Paths" ekle diyerek tekrar gösterebilirsin. yoksa da partition magic diye bir program var onu kurmayı dene sana yardımcı olabilir o program..
şu anda bilgisayarında xp kuruluysa partiton magic kur orada görünecektir eğer vista kuruluysa bilgisayar yönetimine gir.partiton magicin türkçe yamaları mevcut.
vistayı hangi bölüme kurduğunu yazar mısın?
Ya arkadaşlar Patriot Magic kurdum oda sadece Cyi görüyor. Donanımdan bakıyorum ordada 80 Gblık diskimi 35Gb olarak görüyor. Lütfen bana yardım edin.
Ya arkadaşlar bu konuda hiç bilgisi olan yokmu. Kaç gündür bilgisayarımı kullanamıyorum. Bu mesajları internet kafede yazmaktan bıktım.
Kardeş ilgin için teşekkür ederim. Fakat dediğini yaptım oradad D görülmüyor. Anlamadım gitti valla. Sinirimden Hard diski söküp kıracağım.
bence partition magic ile de görmüorsa pc ye formt atarken bölümlemen gerekiorr bu demek oluor ki formatı atarken hdd i ikiye bölüceksin ve pc açıldığında C: ve D: sürücülerin olucak
Arkadaşlar hepinize ilginiz için teşekkür ederim. Sorunum çözüldü. Bilenlerinize komik gelecek ama hard diskin arkasındaki siyah klipsi çıkarıp başka tırnağa takmıştım ondan görmemiş. (Can41) arkadaşımızın gönderdiği program çok hoş. HDDye kolayca Fdisk çekebiliyorsunuz. Onun içinde ayrıyeten teşekkürler.