D kırmızılaştı???
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.iyide ben orıya bişey atmadım hiç daha önce kırmızı degildi
Gerçekten muhteşem bir paylaştırma olmuş , D,de yer olmayınca mecburen C sürücüsüne yüklenecek herşey ve daha sonra orasıda zamanla dolacak sonra kullanıcı kaynaklı sistem hataları olacak ve kaçınılmaz son FORMAT. film tadında anlattım ama gerçekler bunlar.O harddisk,i bölümleme olarak düzelttirirseniz iyi olur,sizin harddisk,i 300gb varsayarsak C:150gb - D:100gb - Hp Recovery:50gb yapılabilir.
Gerçekten muhteşem bir paylaştırma olmuş , D,de yer olmayınca mecburen C sürücüsüne yüklenecek herşey ve daha sonra orasıda zamanla dolacak sonra kullanıcı kaynaklı sistem hataları olacak ve kaçınılmaz son FORMAT. film tadında anlattım ama gerçekler bunlar.O harddisk,i bölümleme olarak düzelttirirseniz iyi olur,sizin harddisk,i 300gb varsayarsak C:150gb - D:100gb - Hp Recovery:50gb yapılabilir.Sen ne yazdığının farkındamısın arkadaş!!!
Madem bilmiyorsun neden nane olupta milleti yanlış yönlendiriyorsun?
Ya senin aklına uyup orayı biçimlendirmeye kalksa vatandaş?Soruyu soran arkadaşım orası senin kurtarma bölüntün.
Orada işletim sisteminin bir kopyası var ki gerektiğinde oradan format atabilesin diye.
Bununla ilgili buraya göz atabilirsin: Windows 7'de HP Recovery Manager'ı KullanmaOrası zaten kullanılabilen bir bölüntü değildir ve normalde Bilgisayar da görünmemesi sadece disk yönetiminde görünmesi gerekir ama ya sen kurcaladın orayı biçimlendirdin vs. yada geldiğinden beri öyleyse problemli gelmiş.Ama muhtemelen sen oradaki önyükleme kaydını bir şekilde sildiysen görünür hale gelmiştir.Eğer windows yükseltme programından vistadan 7 ye geçtiysen windows 7 vistanın önyükleme kaydını tanımayacağı için orası görünür duruma gelmiş olabilir.Sonuçta eğer vistadan 7 ye geçti isen orayı ya biçimlendirip kullanıma açacan yada önyükleme kaydını tekrar oluşturarak ne olur ne olmaz diye vistanı muhafaza edecen.Ama böyle değilse oraya hiç dokunma
yapman gereken sadece c yi ikiye bölerek kullanmak bunun için internette bir sürü kaynak bulabilirsin ama genel olarak bilgisayrıma sağ tıklayıp yönet de ardından disk yönetimini seç c ye sağ tıklayıp Birimi küçült de kullanılabilcek alanı hesaplayacak ardından küçült de
şimdi boş bir bölüntü göreceksin disk yönetiminde sağ tıklayıp yeni bir basit birim oluştur de
ardından herşeye tamam de bir isim ver o kadar.Burayı depolama alanı olarak kullanabilirsinSon Düzenleme: noleafclover ~ 15 Temmuz 2010 12:05
Sen ne yazdığının farkındamısın arkadaş!!!bende senin aynısını dedim zaten , format at biçimlendir demedimki ? sadece harddisk,in olması gerektiği bölümleri söyledim hatamı ettik ? ayrıca format atsa ne olur ? bu arada burası nane olma bölümü değil ve bende nane olmuyorum lütfen yargılamadan hemen asma.
Ya senin aklına uyup orayı biçimlendirmeye kalksa vatandaş?Soruyu soran arkadaşım orası senin kurtarma bölüntün.
Orada işletim sisteminin bir kopyası var ki gerektiğinde oradan format atabilesin diye.
Bununla ilgili buraya göz atabilirsin: Windows 7'de HP Recovery Manager'ı KullanmaOrası zaten kullanılabilen bir bölüntü değildir ve normalde Bilgisayar da görünmemesi sadece disk yönetiminde görünmesi gerekir ama ya sen kurcaladın orayı biçimlendirdin vs. yada geldiğinden beri öyleyse problemli gelmiş.Ama muhtemelen sen oradaki önyükleme kaydını bir şekilde sildiysen görünür hale gelmiştir.Eğer windows yükseltme programından vistadan 7 ye geçtiysen windows 7 vistanın önyükleme kaydını tanımayacağı için orası görünür duruma gelmiş olabilir.Sonuçta eğer vistadan 7 ye geçti isen orayı ya biçimlendirip kullanıma açacan yada önyükleme kaydını tekrar oluşturarak ne olur ne olmaz diye vistanı muhafaza edecen.Ama böyle değilse oraya hiç dokunma
yapman gereken sadece c yi ikiye bölerek kullanmak bunun için internette bir sürü kaynak bulabilirsin ama genel olarak bilgisayrıma sağ tıklayıp yönet de ardından disk yönetimini seç c ye sağ tıklayıp Birimi küçült de kullanılabilcek alanı hesaplayacak ardından küçült de
şimdi boş bir bölüntü göreceksin disk yönetiminde sağ tıklayıp yeni bir basit birim oluştur de
ardından herşeye tamam de bir isim ver o kadar.Burayı depolama alanı olarak
Sen ne yazdığının farkındamısın arkadaş!!!eyvallah dostum
Ya senin aklına uyup orayı biçimlendirmeye kalksa vatandaş?
Soruyu soran arkadaşım orası senin kurtarma bölüntün.
ardından herşeye tamam de bir isim ver o kadar.Burayı depolama alanı olarakSon Düzenleme: Hezarfen13 ~ 15 Temmuz 2010 18:45