ARKADAŞLAR BENİM D VE C SÜRÜCÜLERİNDE SORUNUM VAR outo VİRÜSÜ NEDENİYLE SÜRÜCÜLERİM AÇILMIYOR ÇELIŞTIRDAN REGEDİT DİYORUM AMA OLMUYOR BANA YARDIM EDERMİSİNİZ.
D SÜRÜCÜM AÇILMIYOR
Anti virus ile tarttır Uğraşmak istemiyorsa bas formatı...
suskun_kralAnti virus ile tarttır Uğraşmak istemiyorsa bas formatı...
abi o na azcık !uraşmak istiyorsan' desek yani okdr kolay bişi deel bnce driverler, sp 3 veya sp1 yani.. :)
suskun_kralAnti virus ile tarttır Uğraşmak istemiyorsa bas formatı...ARKADAŞIM YARINA HAZIRLAMAM GEREKEN WEP SAYFAM VAR VE HİÇBİR DÖKÜMANIM AÇILMIYOR FORMAT ATMAK O KADAR KOLAY DEĞİL...
güvenli modda açıver güzel bi av ile kis 9 veya nod32 , tarat bulunca silersin eğer bunlarda işe yaramassa malesef format :(
bilgisayarım a tıkla git yazan sütundaki yere tıkla c veya d yi seç öle gidebilirsin sanırım. gidememenin nedeni virüslerin sistemi bloke etmesinden kaynaklanıyor bi kaç kez başka pclerde böle bi durumla karşılaştım antivirüs çakışmasında bile bu durumla karşılaşılabiliyor
yapman gerekenler:
1.Bilgisayarım'a gir yukardan ayarlar--->klasör seçenekler-->görünüm sekmesine gel-->korunan işletim sistemi klasörlerini gizle bölümündeki tik i kaldır.
2.başlat-->çalıştır-->msconfig yaz.Başlangıç sekmesine gel ordakilerin tümünün tikerini kaldır.pc yi yeniden baslat.
3.pc açıldıktan sonra bilgisayarım'a gir adres satırına C: yaz c gelen pencerede autorun metin belgesini sil ravmon.exe varsa onu da sil.
D ye de aynısını yap pc yeniden baslat düzelecektir