d surucusu erısıme kapandı suan gıremıyorum

_eFeKenTLi_
17-04-2010, 11:46   |  #1  
_eFeKenTLi_ avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
716 mesaj

sorunum su ; d surucusune gırmeye calıstıgımda erısım engellendı dıyor . bende guvenlı modda acıp pc yi  d ozellıkler guvenlık sekmesıne geldım ve yetkı olarak kendı pc ısımımı yazdım ve tam denetım verdım . orda bırkac tane daha yetkılı kısımlar vardı onları sıldım .  yanı anlayacagınız ıyıce casamba pazarına dondu durum . bır sekılde d surucusune gırdım ama  bu seferde surucu ıcerısındekı klasorlerı acamıyorum . etsenız etsenız sız yardım edersınız . format cekmem ımkansız arsıvımın oldugu kısım tamda .

Kapalı Hesap (101323)
17-04-2010, 12:30   |  #2  
Kapalı Hesap
3,337 mesaj

aynı erişim izinlerini  tüm klasörlere verin

bymarks
17-04-2010, 12:53   |  #3  
bymarks avatarı
Yıllanmış Üye
655 mesaj

güvenlik özelliklerine girin ve everyone yazıp tüm denetimlere izin verin
olmazsa birde kendi kullanıcı isminizi yazın tüm denetimleri açın olacaktır

_eFeKenTLi_
17-04-2010, 14:41   |  #4  
_eFeKenTLi_ avatarı
OP Yıllanmış Üye
716 mesaj

sorunumu cozdum . sorunu guvenlı modda acarak ılk basta kendı pc adımla yenı bır kullancı acıp tam yetkı verdım . tam yetkı verdıkten sonra yıne guvenlık sekmesınden gelısmıs gırerek sahıplık kendı olusturdugum tam yetkılı kullanıcıyı secerek orda sol alt kosede suan ısımını hatırlamadıgım bır yer var o kutuyu ısaretleyerek tamam dedıgımde tum klasorlere gırıs yetkımı verdı . o kutuyu ısaretlemedınmı  ıstedıgın kadar sahıp olarak ısaretle butun ugrasım bu yuzden mıs .  yardımcı olan arkadaslara tsk ederım .