Arkadaşlar ben windows 7 kullanıyorum.benim sorunum d sürücüsünde kendiliğinden oluşan dosyalar.hem kendiliğinden oluşuyor hemde silinmiyor.bunların bi zararı varmı,bir silme yöntemi var mı,eğer silersem sistemim zarar görürmü tekrar formatla uğraşmak istemiyorum.aşağıdaki resimde kırmızı ile çizilmiş dosylar bahsettiğim dosyalar.yardımlarınızı bekliyorum.tşkler
D sürücüsünde oluşan dosyalar
silmiyor işte baksana 8. aydan dosya var orda.benim silmemede izin vermiyor
Genelde Windows güncellemelerini manuel olarak indirirsen ve bunları D sürücüsüne atıp (Windows un C bölümünde yüklü olduğunu varsayıyorum) buradan yükleme yaparsan bu tip klasörlerle karşılaşabilirsin.
Bunları silmenin hiçbir zararı yoktur fakat windows üzerinden bunları silemezsin.
Güvenli modda bilgisayarı açıp bu şekilde bir silmeyi deneyin.Olmadı CD den çalışan herhangi bir işletim sistemi veya buna benzer bir programla(Msla ben CD den paragon Partition manger programını açarak o şekilde siliyordum) silebilirsiniz.Yani kısacası windows bunları sizin silmenize izin vermediğinden dolayı windows üzerinden değil de dışarıdan başka bir yöntemle müdehale ederek silebilirsiniz.
bende sıkıntıya gırıorum onları görunce :D
ama D yı açmıorum artık :D