Merhaba arkadaslar ben Cinde yasayan bir ogrenciyim.buradan bir bilgisayar aldim netbook surekli sorun yasiyorum windows 7 yukletiyorum 2 saatte 1 kapaniyor gene ayni sorunla karsi karsiyayim ve bilgisayara sadece guvenli moddan girebiliyorum. bilgisayarda cd surucusu yok ve herhangi bir yerden odunc laptopta alamiyorum. internetten windows xp yi indirdim fakat usb ye atamiyorum bu konuda yardimci olursaniz cok sevinirim herkese tesekkur ederim...
d surucusunden usb ye win xp kurulumu atmak
Merhabalar;
Flash belleğinizden windows kurulumu yapmak için aşağıdaki adreste konu ile ilgili bilgi alabilirsiniz..
http://www.cozumpark.com/blogs/w ... ws-xp-kurulumu.aspx
Kolay gelsin..
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
725 mesaj
çinde çok kız varmı çinliler japonlar çok severim taş gibi hatunları var keşke çinli olsaydık: )
Yıllanmış Üye
725 mesaj
hah şimdi bak adımıda buldum acabaçin vatandaşı nasıl olunuyo adlarım şu ; takaşi , vuroşi, hiroşi, tusubasa ,iyibasa,hamgötüro,götüyiyeng birde zaosokariling :)
OP Taze Üye
8 mesaj
Merhabalar;Hocam bunu denedim... bunda cd istiyor ama bnm bilgisayarimda cd okuyucusu yok ve tedarik edebilecegim herhangi bir yer yok
Flash belleğinizden windows kurulumu yapmak için aşağıdaki adreste konu ile ilgili bilgi alabilirsiniz..
http://www.cozumpark.com/blogs/w ... ws-xp-kurulumu.aspx
Kolay gelsin..
OP Taze Üye
8 mesaj
Şu aracı kullanabilirsin.hocam bunu da denedim ama maalesef bu aracta cd istiyor bende sadece kurulum var.
http://hotfile.com/dl/96551678/18706b1/Win_USB.rar.html
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
793 mesaj
çinde çok kız varmı çinliler japonlar çok severim taş gibi hatunları var keşke çinli olsaydık: )
Yıllanmış Üye
725 mesaj
sen sayıgılı ol benim mesaj sayım seninkinden daha çok ben daha ranlıyım : )
hocam bunu da denedim ama maalesef bu aracta cd istiyor bende sadece kurulum var.iso dosyasını winrar ile çıkartman lazım. iso dosyasının üstüne sağ tıkla winrar'dan "..........klasöre çıkart" seçeneğini seç.
1-Gönderdiğim paketin içindeki format aracıyla USB belleğini NTFS olarak biçimlendir.
2-Sonra diğer aracı çalıştır çıkardığın arşivin yolunu göster hiç ayar yapmadan GO butonuna tıkla .
3- Bilgisayarını USB den başlat karşına çıkan ilk seçeneği enter ile geç
4- Sonra iki seçenek çıkacak ilk seçeneği seç, kur dosyaları kopyalandıktan sonra bilgisayarın yeniden başlayacak
5- Bilgisayar yeniden başlarken yine usbden başlat ve ilk çıkan seçeneği enter ile geçip bu sefer ikinci seçeneği seçip seç entera bas.
6- Kurulum bitine kadar hep usbden başlatıp ikinci seçeneği seçeceksin.
Kurulum başarılı olacaktır.
OP Taze Üye
8 mesaj
iso dosyasını winrar ile çıkartman lazım. iso dosyasının üstüne sağ tıkla winrar'dan "..........klasöre çıkart" seçeneğini seç.tesekkur ederim sonunda oldu...:)
1-Gönderdiğim paketin içindeki format aracıyla USB belleğini NTFS olarak biçimlendir.
2-Sonra diğer aracı çalıştır çıkardığın arşivin yolunu göster hiç ayar yapmadan GO butonuna tıkla .
3- Bilgisayarını USB den başlat karşına çıkan ilk seçeneği enter ile geç
4- Sonra iki seçenek çıkacak ilk seçeneği seç, kur dosyaları kopyalandıktan sonra bilgisayarın yeniden başlayacak
5- Bilgisayar yeniden başlarken yine usbden başlat ve ilk çıkan seçeneği enter ile geçip bu sefer ikinci seçeneği seçip seç entera bas.
6- Kurulum bitine kadar hep usbden başlatıp ikinci seçeneği seçeceksin.
Kurulum başarılı olacaktır.