hdd de iki bölümüm var c bölümüme giriyorum ama d yani yedeklerimin olduğu bölüme giremiyorum biçimlendir diyor disk üzerinde düzetmede yapamıyorum raw formatına bürünmüş virüs neden oldu diye tahmin ediyorum bi tane virüs buldu sildi ama sorun halledilemedi ne yapabilirim dosyalarıma eksiksiz ulaşmam lazım, bu arada kurtarma konsolundan fixmbr yide denedim işe yaramadı yardımcı olursanız sevinirim.
D: sürücüsüne ulaşamıyorum ( biçimlendir uyarısı )
Yada combofix programını çalıştır, işe yarayabilir.
undelete+ adlı bir geri geti,rme programı var eğer silinen varsa geri getirirsin.
Winrarla d diskine girebilirsin bunu dene.
komut sisiteminde d dikine girebilirsin. Dir komutu yerine tree -f kullan Dir komutlu virüs olabilir.
güvenli kipte bilgisayarı aç ve sisitemle gir
d diskini ultraiso adlı bir programla iso kalıbı haline getirebilirsin ancak sorun c diskin d diskini içine alabilmeli. Gereksiz dosyalarıda silerek bu şekildede c ye klonlayabilirsin.
dene
başka şekilde erişme imkanımız yok mu ? bu arada winrarla açmayı denedeim ve combofix ile denedim ikiside başarısız.
ultraıso ya nasıl ekliyebilirim d nin içini açamıyorum ki sürücüyü sürüklediğim zamanda olmuyor ?
tarif edermisiniz bulamadımda rica etsem
ekle dediğimde hiç bir şey yapmıyor ama c nin içidekileri ekliyor
yaptım hiç bişe eklemiyo ama c nin içindekileri aynı şekilde ekliyo
denedim ama işe yaramadı malesef.
undelete+ ve unformat programları bul ve biçimlendirme yap yapacağın bağka bişi kalmamış.
Biçimlendirme yaparken hızlı biçimlendirmeyi işaretle ki programlar geri getirme yaparken çalışabilsin...
Sisitem geri getirme başarısızlıkla sonuçlandabilir.
tüm işlem sende bitiyor senin düşüncen önemli.
bu dediğiniz programların ikiside kurtarma amaçlı mı ikside mı kulanmalıyım