Merhaba arkadaşlar. Şu an Windows Vista Ultimate kullanıyorum. D'ye veya E'ye, herhangi bir bölüme 7 yüklesem bilgisayarı açtığımda açılış sayfası gözükecek mi hangisini açmak istiyorsun diye?
D'ye 7 yüklersem..
Teşekkürler. Hemen DVD'ye yazıp yüklüyorum 7'yi.
evet sana hangisi açılsın diye sorar yanlız 32bıtse 32bıt kurcan 64 ise win7 de 64bıt olmak zorunda
Peki bir şey daha soracağım. 7'yi silmek ve sadece Vista kullanmak istersem ne yapmam gerekir? Yani sistemde 7 yüklü olmasın ve Vista direkt açılsın. Şimdiki gibi.
waybeevet sana hangisi açılsın diye sorar yanlız 32bıtse 32bıt kuran 64 ise win7 de 64bıt olmakİşlemci 64-Bit ama şu an kullandığım Vista da birazdan kuracağım 7 de 32-Bit. Olmaz mı bu durumda?
o zaman da win7 kurulu olan sürücüne format atıyorsun ve ardından win vista dvd'si ile bilgisayarını başlatıyorsun. Kurulum ekranı gelince bilgisayarımı onar seçeneğine tıklıyorsun ve ardından başlangıç onarma seçeneğini seçiyorsun. Win Vista direk kendi boot'unu atar ve bilgisayarı yeniden başlattığında direk vista açılır.
32-Bit olayına ne diyorsun peki?
doganogulturk32-Bit olayına ne diyorsun peki?eğer Vista 32bit ise 32bit Win7 kuruyorsun. Arkadaşa teşşekkür ederim bunu da eklediği için.
Şu an hiçbir sorun yaşamam, değil mi? Başlayayım yani kuruluma.
Çok teşekkürler ikinize de. Windows 7 altında yazacağım artık iletilerimi. =)
güzel bi konu olmus. tam benim sormak istediklerim anlatılmış anlatan ve acıklayan arkadaşlara teşekkürlerimi bi borç biliyorum.
Murat_Sahin, gönül rahatlığıyla yükleyebilirsin Windows 7'yi başka bir bölüme. Sorunsuz çalışıyor. Süper bir görünüme sahip. Microsoft bu işi biliyor ya. Başlat çubuğu çok işlevsel, Kaspersky sorunsuz çalışıyor, alışamama diye bir şey yok... Tek kelimeyle süper. Ayrıca gayet hızlı. Herkes denemeli bence.